Categorieën
Beauty Make-up

Miss Sporty Lip Colour & Shine

Lipjes getuit, stiftjes vooruit en kleuren maar! Lipstick in potlood formaat kennen we al een tijdje. Steeds meer merken komen ermee op de proppen. En ook budgetmerk Miss Sporty kan niet achter blijven. Zes verschillende kleuren die wij wel eens van dichterbij wilden bewonderen. 

ms1

Onze kindertijd raken we nooit helemaal kwijt. Hoe jong of oud je ook bent. En daar hoort kleuren met potloden ook bij. Met de nieuwe Miss Sporty Instant Lip Colour & Shine kleur je je lippen met de precisie van een potlood en de uitwerking van een lipstick.

ms2

Net als bij andere merken, geeft dit “potlood” je lippen niet alleen een opvallende kleur, maar verzorgt het je lippen ook nog eens. Kiezen tussen lippenbalsem en lipstick is definitief verleden tijd.

ms3

De stick is verkrijgbaar is zes verschillende kleuren (van links naar rechts):
Bubble Pop, Candy Plum, Plum Twist, Playful Beige, DeLIPcious en Pink Popiscle.

ms7

Bubble Pop

ms8

Candy Plum

ms9

Plum Twist

ms4

Playful Beige

ms5

DeLIPcious

ms6

Pink Popsicle

In een handomdraai breng je de kleur van de stickjes over op je lippen. Je moet geen wereldwonderen verwachten, maar voor een prijs van net geen 3 euro valt de lipstick alles behalve tegen. Van budget lipsticks wordt al snel gedacht dat ze het nog geen tien tellen volhouden om vast te blijven zitten op je lippen. Niks is minder waar. Deze sticks moet je aanbrengen volgens de oude lipstickregels, door het af te deppen met een tissue, en je hebt er heel lang plezier van.

Miss Sporty Instant Lip Colour & Shine is verkrijgbaar voor €3,99.

Q: Welke kleur vind je de mooiste?

6 reacties op “Miss Sporty Lip Colour & Shine”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.