Categorieën
Beauty Nagels

Miss Sporty Clubbing Colors Nailpolish

Frisse, vrolijke kleurtjes die je een zomers gevoel geven zolang je niet naar buiten kijkt. Miss Sporty weet toch nog een klein zonnestraaltje te laten schijnen door het druilige weer. De kleuren zijn fantastisch, maar de kwastjes en de lakjes zelf zijn een ramp. We zijn kritisch, dat klopt en bovenal zijn we goudeerlijk.

mi1

Zelfs voor ons, ervaringsdeskundige nagellakkers, is het monnikenwerk om deze nagellak wat te laten lijken op onze nagels. Het lijkt wel alsof elk potje uit een andere collectie komt, maar helaas komt er geen één uit de juiste: de ene lak is veel te dun (de paarse) terwijl de andere lak juist veel te dik is (de oranje).

mi2

We zetten vraagtekens bij de productie van het kwastje, de kwastjes zijn aan de onderkant ongelijk, wat inhoudt dat niet alle haartjes even lang zijn. Dit is overduidelijk geen bewuste keuze geweest. Waar de haartjes ongeveer in een rechte lijn eindigen, wordt dit evenwicht om de paar haartjes verstoord door een uitschieter. Dit maakt het nogal een uitdaging om de nagellak in een rechte lijn op je nagels te krijgen. Het lijkt ook alsof je een deel van de nagellak wegveegt met het kwastje tijdens het aanbrengen, waardoor het erg streperig wordt. Er ontstaan snel belletjes in de nagellak tijdens het aanbrengen. Dit kan ook met het kwastje te maken hebben.

De lakjes zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren:
mi3 mi7

466 Charming Smile

mi6

467 Aphrodisiac Scent

mi3

468 Seducing Whisper

mi4

469 Gorgeous Legs

mi5

 

470 Sweat Teasing

mi8

471 Flutter of Lashes

Misschien zijn we inmiddels wat verwend geraakt door alle goede producten die we opgestuurd krijgen. Misschien hebben we de lat iets te hoog gelegd voor Miss Sporty. Eén ding staat vast: voor een schramel bedrag van €1,99 per potje kun je er eigenlijk helemaal niks van zeggen. Miss Sporty gaat duidelijk helemaal voor budget. Als wij zouden mogen kiezen tussen budget en kwaliteit, zouden we altijd voor kwaliteit kiezen (het liefste een combinatie natuurlijk!). Liever één goede lak, dan lakjes die we niet fijn vinden in alle kleuren van de regenboog.

Miss Sporty Clubbing Colors Nailpolish nagellakjes zijn vanaf mei verkrijgbaar bij de drogist vanaf €1,99.

Q: Kies jij voor budget of voor kwaliteit?

5 reacties op “Miss Sporty Clubbing Colors Nailpolish”

Wat ontzettend jammer. ik gebruik zelf altijd de nagellakjes van Miss Sporty, vind de kleurtjes geweldig en de kwaliteit juist ontzettend goed vergeleken met de prijs. Gek ook eigenlijk dat de meeste andere bloggers juist heel positief zijn over de nieuwe kleurtjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.