Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Marc Jacobs Pink Honey geur

Honey en Marc Jacobs: woorden die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Er zullen maar weinig dames zijn die deze geur niet bekend in de oren klinkt en velen hiervan zullen deze ook op de kaptafel hebben prijken. Voor de zomer van 2014 is de klassieker Honey in een roze jasje gestoken en meer dan ooit een echte musthave!

Marc Jacobs Pink Honey Dé herkenningspunten van de Honey geuren zijn natuurlijk het vrouwelijke ronde design, de witte polkadots en de vlindertjes. Voor de zomer is Honey zachtroze van kleur en daarmee stiekem nóg een tikje leuker om neer te zetten.

Marc Jacobs Pink Honey geurPink Honey geur De inhoud van dit té schattige flesje wordt omschreven met woorden als charmant, chic, verleidelijk, bloemig, vrolijk en energiek en alleen dat al wist onze nieuwsgierigheid tot een hoogtepunt te brengen.

Pink Honey geur Marc Jacobs Pink Honey geur Marc Jacobs Topnoten: peer, punch, madarijn
Hartnoten: oranjebloesem, perziknectar, kamperfoelie
Basisnoten: honing, gouden vanille, zachte houtsoorten

IMG_4800De gewone Honey geur was voor ons reukorgaan al een ware sensatie, maar Pink Honey doet daar nóg een schepje bovenop. Bij het ruiken van deze geur zie je meteen een superzonnige zomerdag met fluitende vogeltjes, bloeiende bloemen, een zacht briesje en fladderende vlindertjes voor je. Fris, bloemig, zoet en romantisch, wij zijn er uit: Pink Honey is dé geur voor deze zomer!

De Marc Jacobs Pink Honey geur is voor € 72,17 (50 ml) vanaf half mei verkrijgbaar bij de geautoriseerde Marc Jacobs Fragrances Parfumerieën en warenhuizen.

Q: Heb jij zelf al een Marc Jacobs Honey geur in je bezit?

3 reacties op “Marc Jacobs Pink Honey geur”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.