Categorieën
Beauty Nagels

Mijn nagellakstash maart 2012 + filmpje!

De laatste keer dat ik mijn nagellakstash aan jullie heb laten zien is inmiddels al weer een half jaar geleden (echt mensen, waar blíjft de tijd!) en de afgelopen tijd kreeg ik regelmatig het verzoek of ik mijn huidige collectie niet wee eens op de film wilde zetten. Natúúrlijk wil ik dat! Toevallig heb ik vorige week een nieuwe box voor mijn nagellakjes gekocht, want het huidige opberg’systeem’ voldeed niet echt meer en zorgde voor een hoop ergernis en chaos. Watch and enjoy!

Op dit moment bewaar ik mijn nagellakjes in een superhandige plastic verrijdbare box van Xenos (was rond de 10 euro), die ik zo, hup, onder mijn bed kan schuiven en daarmee geen enorme ruimte in mijn toch al niet heel grote kamertje inneemt, ideaal. Verder heb ik op deze manier meteen een overzicht van alle lakjes en vind ik veel sneller wat ik zoek, veel beter dus dan dat ik een kwartier moet gaan graaien in een chaos van lakjes.

De inhoud van de box bestaat als ik het zo inschat voor het overgrote deel uit lakjes van Catrice en Rimmel, daar heb ik er denk ik het meeste van. Verder vind je in de box een variatie van verschillende andere merken zoals Sinful Colors, Essence, Herôme, KOH, NYC, OPI, China Glaze, Misa Cosmetics, Teeez, Sally Hansen, Hema, DA, Ciaté, H&M, Pupa, Barry M, Trind en Kleancolor.

Merken waar ik nog heel graag wat meer lakjes van zou willen hebben zijn OPI, Ciaté en China Glaze, maarja wie niet (*wink*).

Speciaal voor jullie heb ik ook nog een filmpje opgenomen waarop ik even kort door de lakjes heen ga (vergeet de video niet op 1080p te kijken!)Q: Hoe groot is jouw nagellakstash op dit moment, hoeveel lakjes heb je ongeveer?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

33 reacties op “Mijn nagellakstash maart 2012 + filmpje!”

Leuk om te zien! En handig, zo’n hele box vol, heb je ze in ieder geval meteen allemaal bij elkaar.

Ik heb denk ik 1/3e deel van wat jij hebt ofzo 😉 Maar mijn collectie wordt stiekem ook steeds groter…

Wat moet je met zoveel? Gebruik je ze echt allemaal? En hoe kun je kiezen als je je nagels weer wilt gaan lakken? Om eerlijk te zijn, ik heb er 0. Gewoon geen.

ik heb er maar 24, niet veel vergeleken met dit!
maar mensen uit mijn klas vinden mijn stash enorm! 😮
misschien als je sommige niet meer wilt/lelijk vind kun je er een winactie van maken.
er zijn vast nog veeeeel meer nagellak fans!
xx

wat een handig idee allemaal van die stipjes op het potje ik kon de kleur nooit vinden haha moest ik eerst meer dan 100 lakjes voorbij gaan voor de kleur 💡 😉

(ik heb 273 lakjes :mrgreen: )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.