Categorieën
Beauty Make-up

A touch of orange – MeMeMe Coral Cloak lipstick

Happy Queensday, lieve meiden! Of moet ik nou zeggen K(r)oningsdag….. Naja anyway, you get the point. Omdat ik niet iemand ben die op dagen als deze van top tot teen in het oranje gekleed de straat op gaat maar toch wel een béétje het oranjegevoel bij me wil dragen ga ik vandaag voor een touch of orange in de vorm van de prachtige MeMeMe Long Wear Satin Lip Cream Coral Cloak!

Het Engelse merk MeMeMe Cosmetics heeft in haar assortiment een aantal prachtige Long Wear Satin Lip Creams die, de naam verraadt het al, superzacht en longlasting zijn. Nu is dat nog niet alles want daarnaast hebben ze ook nog eens een heel lekkere, subtiele vanillegeur en zijn voorzien ze van vitamine E en sheaboter waardoor ze superzacht en lekker verzorgend voor je lippen zijn.

Een perfecte lipstick voor vandaag is de Coral Cloak, ook wel Hemera genoemd, die een supermooi koraaloranje kleurtje met een hele mooie glanzende finish heeft en absoluut een verwennerij voor je lippen is. En dankzij de fijne longlasting finish hoef ik me vandaag in het feestgedruis in ieder geval niet druk te maken om mijn lippen, ha!

De MeMeMe Long Wear Satin Lip Cream Coral Cloak lipstick is voor € 9,95 verkrijgbaar bij The Make Up Spot.

Q: Wat is vandaag jouw touch of orange?

24 reacties op “A touch of orange – MeMeMe Coral Cloak lipstick”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.