Categorieën
Beauty

Beautyqueen Máxima

Zo’n 14 jaar geleden stal ze met haar prachtige verschijning niet alleen het hart van onze koning, maar ook dat van heel Nederland. Behalve kersverse koningin van ons land is Máxima bovenal beauty- en fashionqueen want met haar stijlvolle outfits, kapsels en make-up looks is ze voor velen een enorme inspiratiebron. Kijk mee naar een kleine impressie van onze beautyqueen Máxima!

Negen van de tien accentueert Máxima haar prachtige reebruine ogen met een zwart, grijs, bruin of bij uitzondering blauw oogpotlood en áls ze oogschaduw gebruikt is dat vaak een mooi subtiel highlight-achtige tintje. Verder zijn haar royal brows altijd mooi in shape en de wimpers mooi subtiel maar wel sprekend aangezet.

Beautyqueen Máxima is niet van de dikke lagen foundation, maar houdt het bij slechts een beetje bronzer en een mooie peachy/bruine blush. Ook qua lippen zien we haar niet vaak met knallende tinten, maar gebruikt ze graag nude/zachtroze kleurtjes die haar ook echt prachtig staan. Wat mij betreft is Máxima echt een schoolvoorbeeld van less is more, wat heeft Nederland een prachtige koningin!

Q: Welke make-up look vind jij Máxima het mooist staan?

23 reacties op “Beautyqueen Máxima”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.