Categorieën
Beauty Make-up

Maybelline One by One Volum’ Express mascara

Tegenwoordig vliegen de innovatieve en revolutionaire mascara’s je om de oren en wordt dit eens zo simpele product steeds meer en meer uitgerust met allerlei technische snufjes. Ook Maybelline New York zegt zichzelf weer te hebben overtroffen met hun nieuwe aanwinst: de One by One Volum’ Express mascara.

Maybelline zegt met deze One by One Volum’ Express een revolutionaire vondst op mascaragebied te hebben gevonden en dat dit de eerste volumemascara is die alle wimpers één voor één volume geeft zonder ze te verzwaren met een dikke laag mascara. Daarnaast zou de One by One de wimperhaartjes perfect separeren en gelijkmatig van wortel tot punt van mascara voorzien. De One by One mascara heeft een bijzonder borsteltje, de zogenaamde Lash Catcher, met een driedubbele aanpak (triple action elastomer) en een one by one aanbrengtechniek zodat geen wimperhaartje overgeslagen wordt.
Dankzij de juiste afstand tussen elk rijtje ‘kammetjes’ aan het borsteltje blijft er precies voldoende ruimte over voor de benodigde hoeveelheid mascara en komt er nooit teveel of te weinig mascara op de wimpers terecht. Ook heeft het een speciaal ‘anti-klont’ design zodat er geen klontjes ontstaan tijdens het aanbrengen.

Klinkt allemaal mooi natuurlijk, maar is het nu echt zo revolutionair en werkt het ook? We gaan het proberen!

Behalve de kleine oranje touch in de kammetjes van het borsteltje is oranje sowieso de hoofdkleur van deze mascara, die er in combinatie met de turquoise letters wel lekker fris uitziet.
Verder heeft ook deze mascara de vertrouwde brede Maybelline mascara-vorm.

Om het borsteltje uit de huls te krijgen moet je wel een beetje kracht zetten, wat te wijden zal zijn aan de uitstekende kammetjes aan het borsteltje die wat tegenwerken. Als je het borsteltje uit de huls hebt zit er niet direct heel veel mascara aan het borsteltje en hoef je dus niet gauw teveel aan mascara af te vegen. Het borsteltje brengt makkelijk en prettig aan en het lijkt erop dat de kammetjes inderdaad zorgen dat je wimpers stuk voor stuk mooi lengte krijgen en gesepareerd worden.

Met The Falsies Black Drama mascara die ik op dit moment gebruik heb ik wel vrij snel last van klontjes en dat heb ik bij deze niet, zoals Maybelline al beloofde. Bij de Black Drama gaat er al snel (te)veel mascara aan het borsteltje zitten en ook als je het wat afveegt aan de huls komt er alsnog (te)veel op je wimpers terecht waardoor ze aan elkaar gaan plakken. Als ik zou moeten kiezen tussen de Black Drama die ik nu gebruik en deze One by One zou ik qua volume de Black Drama nemen en voor mooie gesepareerde wimpers voor deze One by One gaan. Een beetje jammer is dat de mascara’s tegenwoordig steeds duurder en duurder lijken te worden en ook deze is met zijn
€ 14,49 niet heel goedkoop.

By Sjanty vindt dit product:

De Maybelline One by One Volum’ Express mascara is voor € 14,49 verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat, Etos en DA.

4 reacties op “Maybelline One by One Volum’ Express mascara”

We verkopen hem enorm veel bij ons in de winkel en volgens mij is de kleurrijke verpakking daar ook debet aan haha. Fijn te lezen dat de mascara prima bevalt al ben ik met je eens dat de prijs een tikje te hoog is.

Ja het is veel geld voor een mascara, maar mensen blijven ze toch wel kopen.
Toch moeten ze niet heel veel meer met de prijs gaan stijgen, want er is voor mij wel een bepaalde limiet aan wat ik voor iets als een mascara wil neerleggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.