Categorieën
Beauty Make-up

Maybelline Color Tattoo 24 Hour Cream Gel Eyeshadow – 05 Eternal Gold en 40 Permanent Taupe

Behalve de vrolijke Color Sensational Popsticks en een aantal nieuwe Forever Strong nagellakkleurtjes heeft Maybelline dit seizoen nog een spiksplinternieuw product voor ons in petto: de Color Tattoo 24 Hour Eyeshadows. Deze creamy geloogschaduws, zoals Maybelline ze noemt, werden op allerlei buitenlandse blogs al de hemel ingeprezen vanwege het geweldige pigment en de lange houdbaarheid en zouden heel veel weghebben van de beroemde Paint Pots van MAC. Hoe dan ook, al die lovende berichten hebben mij in ieder geval héél nieuwsgierig gemaakt!

De Maybelline Color Tattoo 24 Hour Cream Gel Eyeshadows maken deel uit van de Eye Studio lijn en zijn in Nederland verkrijgbaar in de volgende kleuren: 05 Eternal Gold, 20 Turquoise Forever, 35 On and On Bronze, 40 Permanent Taupe, 45 Infinite White en 55 Immortal Charcoal.

Als we Maybelline moeten geloven geven de nieuwe Color Tattoo oogschaduws je oogleden een mooie, intense kleur die met gemak 24 uur blijft zitten. De oogschaduws hebben een zogenaamde semipermanente gel-crème structuur en zijn geproduceerd volgens het nieuwe ‘hot-pour’ systeem. Dit houdt in dat de ingrediënten zijn verwarmd en in vloeibare toestand zijn gemend, wat voor een heel gelijkmatig mengsel zorgt.

Ik vind de 05 Eternal Gold oogschaduw qua structuur wel lijken op de creamy oogschaduws van Catrice en Essence met de vrij zachte en romige structuur, terwijl de 40 Permanent Taupe wat steviger en stroever is. Ook hebben de oogschaduws allebei een andere finish: zo is de 05 Eternal Gold behoorlijk shimmery en shiny en de 40 Permanent Taupe vrij mat. Over het pigment van de oogschaduws heeft Maybelline inderdaad niets teveel gezegd, die is top!

Vooral de 40 Permanent Taupe is erg geschikt als basis onder een oogschaduw, deze zorgt als het ware voor wat meer grip en een intensere kleur. Hoewel de 05 Eternal Gold ook best prima op zijn plek blijft zitten en ik aan het einde van de dag behoorlijk wat moeite moest doen om ‘m van mijn ogen te halen gaat deze toch wel wat sneller glijden en in de lijntjes zitten.

Eerlijk is eerlijk, ik snap het enthousiasme over deze Color Tattoo oogschaduws wel. De twee kleurtjes die ik heb geprobeerd geven prachtige kleuren, blijven goed op hun plek zitten en op zich vind ik ze met € 9,99 nog redelijk betaalbaar (zeker in vergelijking met de € 19,00 die je voor een MAC Paint Pot betaalt), ik had ze in eerste instantie duurder verwacht.

De Maybelline Color Tattoo oogschaduws zijn voor € 9,99 per stuk verkrijgbaar bij o.a. Etos, Kruidvat en Trekpleister (bij Trekpleister krijg je tot en met zondag 1 juli € 2,00 korting op de Color Tattoo oogschaduws!)

Q: En, ben jij al een beetje enthousiast geworden na het zien van deze twee Color Tattoo oogschaduws?

30 reacties op “Maybelline Color Tattoo 24 Hour Cream Gel Eyeshadow – 05 Eternal Gold en 40 Permanent Taupe”

Ah, ik vind ze best mooi! Ziet er netjes uit. Ik vind die goude kleur wel mooi, misschien omdat ik ook niet zo fan ben van grijs op me ogen. Ze klinken me op zich wel fijn. Gelukkig bevallen ze haha.

Dat ze lang blijven zitten lijkt me wel fijn, maar de kleuren spreken me totaal niet aan haha :p. Heb dan liever een neutrale kleur die je echt als basis kan gebruiken, of een mooi maar niet te opvallend kleurtje om los te dragen..

Bij de Etos waar ik eerst was, waren ze uitverkocht. Vandaag toch besloten om nog even een kijkje ergens anders te wagen en ja hoor, ze hadden ze nog! Van elke hadden ze nog één. Ik heb de Infinite White, Eternal Gold, Turquoise Forever en On and On Bronze gekocht. Heel gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.