Categorieën
Beauty Make-up

Max Factor Skin Luminizer Foundation, 100 jaar na de eerste foundation

Tijdens het feestje ter ere van het 100-jarig bestaan van Max Factor leerden we dat Max Factor de eerste was die make-up beschikbaar maakte voor het grote publiek, en daar zijn we hem nog altijd dankbaar voor. Want eigenlijk was make-up destijds alleen bedoeld voor de filmindustrie, waar het allemaal begon met Max Factor Greasepaint foundation. Honderd jaar later introduceert Max Factor een veel subtielere en natuurlijkere variant van die foundation: Max Factor Skin Luminizer Foundation.

ma2

Waar Max Factor in 1914 de eerste foundation genaamd Greasepaint in de markt zette (misschien kent je oma het nog wel, vraag haar er maar eens naar), introduceert het merk nu Max Factor Skin Luminizer Foundation. De foundation is subtiel en fris. Het bedekt, maar laat de natuurlijke kracht van de huid doorschemeren. Het laat de huid gezond stralen en het verzorgt de huid ook nog eens door de toegevoegde vitamines B en E, glycerine, elastomeren en VitaNiacin complex.

ma3

Max Factor Skin Luminizer Foundation is een foundation waarmee je goed kunt shapen, omdat hij lekker licht is, waardoor je met gemak meerdere laagjes over elkaar kunt aanbrengen. Maar voordat je zover bent, breng je eerst Max Faxtor Facefinity All Day Primer aan. Pas wel op want deze is heel hardnekkig. Dit is nou zo’n primer die je make-up vastzuigt op de huid. Als je gaat shapen is dat niet zo handig. Als je snel te werk kun gaan en de hele dag plezier wil hebben van je make-up is het perfect. De primer kun je minder hardnekkig maken door het te verdunnen met een andere primer die minder hardnekkig is zoals Rimmel Fix & Perfect Pro Primer.

ma4

Laat de primer eerst goed inwerken en drogen voordat je de foundation aanbrengt. De primer is er puur op gericht dat je gezicht niet zo gaat glimmen door de micro correctors die zweet en talg absorberen, dus verwacht geen hydraterende en verzorgende eigenschappen. De gepatenteerde flexi-hold technologie zorgt voor een gladde, vlakke basis voor de foundation. En er is een SPF 20 in de primer verwerkt.

ma1

Het verschil voor en na het gebruik van de foundation (zo’n groot verschil hadden we zelf ook niet verwacht).

ma5

Max Factor Skin Luminizer Foundation is er in vijf verschillende tinten (van links naar rechts): 47 Nude, 50 Natural, 75 Golden, 77 Soft Honey en 85 Caramel.

Max Factor Skin Luminizer Foundation is vanaf november verkrijgbaar voor €15,99 en Max Faxtor Facefinity All Day Primer is vanaf november verkrijgbaar voor €14,99.

Q: Hebben we je nu nieuwsgierig gemaakt?

4 reacties op “Max Factor Skin Luminizer Foundation, 100 jaar na de eerste foundation”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.