Categorieën
Beauty Make-up

Max Factor make-up in the mix – oogschaduw, eyeliner, mascara en lipstick

IMG_2749Max Factor, je weet wel, de make-up van visagisten. Zo luidt het motto inderdaad, maar dit merk is er zeker niet alleen voor make-up kunstenaars maar voor ons allemaal want het is lekker makkelijk bij praktisch iedere drogist te krijgen. Als ik heel eerlijk ben vond ik Max Factor altijd één van de minst interessante drugstore merken maar dat is het afgelopen jaar zeker veranderd. De Mini Nail Polishes, Facefinity foundation en Colour X-pert eyeliners zijn voor mij persoonlijk echt een paar MF hoogtepunten en daarom is het de hoogste tijd dit merk nog eens wat meer in the spotlights te zetten!

Max Factor Max Effect Trio Over the Ocean Eyeshadow

€ 14,99

Een paletje dat ideaal is voor de aankomende lente: de Max Effect Trio Over the Ocean Eyeshadow. Ik heb het idee dat ik de meeste Max Factor make-upjes ooit weleens in mijn handen heb gehad, maar de oogschaduws heb ik volgens mij nog nooit echt van dichtbij bekeken. Best zonde, want laten we eerlijk wezen: het trio ziet er toch best goed uit!

Er zijn in totaal zes van deze Trio Eyeshadows met allemaal drie kleurtjes waarmee je binnen no time een mooie look tevoorschijn tovert. Deze Over the Ocean zou niet perse mijn eerste keuze zijn, maar misschien wil Max Factor me hiermee een zetje geven eens wat meer met blauw moet doen, who knows….

Ja weet je, dat zou ik op zich best willen doen maar dat gaat ‘m met deze oogschaduws helaas niet worden. Ik verwachtte eigenlijk best wat van de pigmentatie, maar uiteindelijk werd ik daar alleen maar heel sad van. De zilverblauwe kleur links zie je praktisch niet, van de middelste heb ik geloof ik zo’n 15 laagjes op mijn hand geveegd voor ik enigszins resultaat kreeg en de lichtblauwe rechts, die is helemaal om te huilen. Zonde, hè?

Colour X-pert Waterproof Eyeliner Deep Black

€ 9,99

De Max Factor Colour X-Pert eyeliners zijn al eens voorbijgekomen op By Sjanty maar de zwarte verdient wat mij betreft nog wel een keer wat extra aandacht, want deze is echt awesome. Zwarter dan zwart, waterproof als een huis en is ook voor eyelinerrookies als ik supermakkelijk aan te brengen. Jawel, we hebben hier te maken met een dikke, vette aanrader!

False Lash Effect Mascara

€ 16,99

Lange en volle wimpers willen we natuurlijk allemaal, maar om daarvoor nou iedere dag met nepwimpers in de weer te moeten is natuurlijk niet echt een optie. No problemo, Max Factor zegt daarvoor dé oplossing te hebben: de False Lash Effect mascara. De mascara’s van tegenwoordig hebben allemaal een hele waslijst aan beloften, maar die van de False Lash Effect is kort en krachtig: dankzij de combinatie van het vrij forse borsteltje en de zogenaamde Liquid Lash technologie.moet deze mascara de lengte en het volume van je wimpers met gemak verdubbelen zonder al teveel gedoe. Oh yeah, that’s how we like it!

Eerder heb ik de Max Factor False Lash Effect Fusion mascara al geprobeerd en hoewel van die big ass borstels niet perse mijn favoriet zijn vond ik deze toch wel een heel goed resultaat geven. De gewone zwarte False Lash Effect mascara heeft eenzelfde soort borsteltje maar bij deze staan de kammetjes iets verder uit elkaar waardoor iedere wimper een goede laag mascara en daarmee lengte en volume krijgt. Oja, en dat alles ZONDER klontjes, wel zo fijn!

Colour Elixir Lipstick 745 Burnt Caramel

€ 12,49

Tenslotte show ik je vandaag nog een lipstick uit het Elixir assortiment in 745 Burnt Caramel, ook geen kleur de ik zelf snel zou kiezen maar een beetje uit de comfort zone stappen kan soms geen kwaad. Met de Elixir lipsticks belooft Max Factor mooie, zachte, gladde, verzorgde en mooi gekleurde lippen, wat mij als muziek in de oren klinkt.

Toen ik de lipstick uit de huls draaide was ik niet direct hotedebotel van de kleur, maar eenmaal op de lippen bleek het eigenlijk best een heel mooi tintje. Niet superopvallend, maar wel zichtbaar en met een mooie glans en heerlijk zachte finish. Yes, me likes!

Q: Wat is jouw favo Max Factor make-up product?

24 reacties op “Max Factor make-up in the mix – oogschaduw, eyeliner, mascara en lipstick”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.