Categorieën
Beauty Make-up

Max Factor Liquid Effect Pencil – Black Fire

Vanaf 1 juli is er van cosmeticamerk Max Factor in de Nederlandse drogisterijen een nieuw oogpotlood verkrijgbaar die de naam Liquid Effect Pencil draagt. Kijk mee naar de zwarte Black Fire!

Max Factor vertelt over dit potlood dat het de moderne versie van een eyeliner is met de eenvoudige aanbreng van een oogpotlood en het langhoudende effect van een vloeibare eyeliner.
Het Liquid Effect Pencil is verkrijgbaar in 5 kleurtjes: Lilac Flame, Black Fire, Silver Spark, Brown Blaze en Violet Voltage.

Samen met de Smokey Eye Effect Eyeshadow en False Lash Effect Fusion Mascara maken de Liquid Effect Pencils deel uit van de Eye Effects Collection. Omdat ik eigenlijk alleen zwart oogpotlood gebruik heb ik de Black Fire aan een test onderworpen.

De Liquid Effect Pencils hebben aan de buitenkant de kleur van het desbetreffende potlood gekregen en hebben aan zowel de boven- als onderkant een doorzichtig dopje. Aan de achterkant van de potloden vind je namelijk een smudge gummetje waarmee je een lijntje kunt vervagen en verzachten.

Het potlood heeft een vrij kleine, ronde punt die vrij romig en zacht is en het daarmee makkelijk maakt een lijntje wat uit te vagen. Wanneer je een superstrak lijntje wilt zetten kun je het potloodje gewoon slijpen.

De pigmentatie van het potlood is prima in orde; hij geeft een mooi zacht en echt zwart lijntje. Ook wanneer je je bovenste waterlijn wilt tightlinen is dit potlood prima te gebruiken, want hij maakt deze echt zwart en blijft lang zitten.

Ook op je onderste waterlijn en het lijntje onder je ogen houdt deze Liquid Effect Pencil het echt lang uit en hoef je deze gedurende de dag maar heel weinig en minimaal bij te werken. Dat het potlood nu echt het effect van een vloeibare eyeliner geeft wil ik niet zeggen, maar dat is van mij ook niet echt nodig want dan gebruik ik gewoon een echte eyeliner. Een klein nadeel van dit potlood is de fikse prijs van € 10,90, maar als je de aanbiedingen in de Kruidvat, Etos en DA folders een beetje in de gaten houdt heb je op zich wel regelmatig de kans de pencils voor minder aan te schaffen.

De Max Factor Liquid Effect Pencils zijn voor € 10,90 per stuk verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als Kruidvat, Etos en DA.

12 reacties op “Max Factor Liquid Effect Pencil – Black Fire”

@ Nilou

Het potlood blijft bij mij onder mijn oog gedurende de dag prima zitten, je moet hem alleen soms op je waterlijn even wat bijwerken maar dat houd je bij alle oogpotloden. Meestal breng ik er op het lijntje onder mijn ogen nog wat oogschaduw over aan zodat het wat beter gefixeerd is.

Hallo,

een hele stomme vraag misschien, maar hoe ‘slijp’ ik deze potloodjes? Mijn punt is helemaal stomp en ik kan volgens mij de potlood niet slijpen, maar ik krijg de stift er ook niet verder uit. Ik heb de potlood pas een paar weken, maar lijkt nu al ‘op’. Wat doe ik fout?

Groet, Ria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.