Categorieën
Beauty Make-up

Max Factor Crème Puff Gold Pressed Powder

Het is misschien niet het meest spannende item in je make-up stash, maar als je wilt voorkomen dat je halverwege de dag een soort glimmende kerstbal wordt is een laagje poeder vaak onmisbaar. Eén van de meest bekende en oudste (60 jaar!) gezichtspoeders is de Crème Puff Pressed Powder van Max Factor en voor de komende feestdagen is deze in een nieuw, gouden jasje gestoken!

Tijdens de drukke feestdagen met borrels, dinertjes en gala’s zit je natuurlijk niet echt te wachten op een glimmend hoofd en volgens Max Factor mag de Crème Puff Gold poeder daarom niet in je clutch ontbreken. De Crème Puff is een dekkende compactpoeder die je gezicht een mooie matte finish geeft en goed te gebruiken is in combinatie met een dagcrème, foundation, BB of CC Cream.

De doosjes bevatten 21 gram poeder en zijn er in de tinten Translucent 05, Golden 075, Medium beige 41, Deep beige 42, Candle glow 55 en Gay whisper 59.

De poederdoosjes zijn allemaal voorzien van een klein sponsje om deze mee aan te brengen, maar voor een wat minder cakey effect doe ik het zelf altijd liever met een poederkwast. De poeders zelf zijn lekker zacht, geven een mooie matte finish en als je ze een beetje losjes aanbrengt zijn ze niet té aanwezig. Een klein nadeel van deze poeders vind ik de ietwat ouderwetse typisch poederige geur die ze hebben, die is wat mij betreft iets te aanwezig. Ook geven ze best wat fall-out, dus voor het aanbrengen je kwast even aftikken is een must.

De Max Factor Crème Puff Gold Pressed Powders zijn voor  € 12,99 per stuk verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als DA, Etos, Kruidvat en Trekpleister. 

 Q: Kende jij de Crème Puff Pressed Powder van Max Factor al? Zo nee, ben je er nieuwsgierig naar geworden?

15 reacties op “Max Factor Crème Puff Gold Pressed Powder”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.