Categorieën
Beauty Make-up

2 nieuwe mascara’s – Bourjois Fan-tastic Volume en Miss Sporty Studio Lash IncrediBALL

Hoewel ik inmiddels al een paar mascara’s gevonden heb die wel héél dicht in de buurt van een holy grail stempel komen, ben ik altijd in voor het proberen van nieuwe. Je weet maar nooit, misschien vind ik er wel één die zorgt dat mijn wimpers echt insane lang en insane volumineus worden, het is in ieder geval het proberen waard, toch? Daarom heb ik vandaag twee nieuwe aanwinsten in de wereld van de mascara’s voor je in petto, de Bourjois Fan-tastic Volume en de Studio Lash IncrediBALL van Miss Sporty!

Let’s get started met de allernieuwste mascara van Bourjois, de Fan-tastic Volume, die héél anders dan anders zou moeten zijn. Allright, you’ve got my attention! De Fan-tastic Volume mascara heeft namelijk een waaiervormig borsteltje en zou je wimpers daarmee easypeasy een duwtje in de goede richting (lees: naar buiten) moeten geven en ze verlengen, krullen én mooi intens zwart kleuren. 

Toen ik het borsteltje de eerste keer uit de huls haalde stond ik wel even een soort van vreemd te kijken, want in deze vorm had ik ze nog niet eerder gezien. De eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik er ook niet meteen heel veel vertrouwen in had maar volgens Bourjois is de dikte en de hoogte van de kammetjes zo ontworpen dat ze iedere wimper, hoe klein ook, meepakken en klonten geen kans krijgen. Nouja, daar lijkt op zich niks mis mee, toch?

Bij de eerste keer gebruiken heb ik wel even een beetje staan klunzen – want hoe moet je zo’n borsteltje nou precies vasthouden – maar toen ik eenmaal de slag te pakken had werd ik gaandeweg steeds enthousiaster en enthousiaster. Als je naar de foto’s hieronder kijkt zie je dat mijn wimpers inderdaad heel mooi in een soort waaiervorm naar buiten staan en mooi zwart, lang, vol én gesepareerd zijn.

Als je met deze Fan-tastic Volume aan de slag gaat moet je wel goed opletten dat je niet téveel mascara aan je borsteltje hebt zitten, want voor je het weet heb je een kilo aan je wimpers hangen en geloof me, dat wil je niet. Ja, ik had vooraf zo mijn bedenkingen, maar deze nieuwe wimpermooimaker van Bourjois is – op een klein beetje klontgevaar na – inderdaad best wel fan-tastic!

Tot zover Bourjois, want ook Miss Sporty heeft naar eigen zeggen een revolutionaire mascara voor ons in petto, de Studio Lash IncrediBALL. De naam is in ieder geval al leuk, maar wat is er nou zo bijzonder aan deze mascara? In de eerste plaats een nogal apart borsteltje dat moet zorgen voor perfect gesepareerde wimpers met ook nog eens tot maar liefst 9 keer meer volume.

IMG_6683IMG_6687Volgens mij beginnen de gewone mascaraborstels bijna zeldzaam te worden, want tegenwoordig zijn ze 9 van de 10 keer alles behalve standaard meer te noemen. De IncrediBALL van Miss Sporty heeft een rond bolletje aan het begin van het borsteltje dat aan alle kanten kleine kammetjes heeft waardoor het wimper voor wimper moet omhullen met een laagje mascara.

IMG_6700Hoewel ik in eerste instantie zoiets had van ‘huh, hoe ga ik met dit borsteltje in godsnaam m’n mascara op m’n wimpers krijgen‘ werkt het eigenlijk best heel goed. Als je het resultaat van de IncrediBALL gaat vergelijken met de Bourjois Fan-tastic is het volume aanzienlijk minder en zijn mijn wimpers ook een stuk minder zwart van kleur, maar er is ook helemaal niets mis met wat meer subtiele wimpers, toch? Een echt wauw-effect krijg ik er niet van, maar desalniettemin is het al met al een prima en vooral betaalbare mascara.

MissSportyIncrediballmascaraDe nieuwe Bourjois Fan-tastic Volume mascara is voor € 12,99 verkrijgbaar bij onder andere DA, Etos en ICI Paris XL en de Miss Sporty IncrediBALL vind je voor € 3,99 bij DA en Etos.

Q: Welke van deze nieuwe mascara’s zie jij wel zitten of heb je misschien al geprobeerd?

28 reacties op “2 nieuwe mascara’s – Bourjois Fan-tastic Volume en Miss Sporty Studio Lash IncrediBALL”

Wauw,, die van Bourjois is echt heel mooi. 🙂 Lekker lang! 🙂 Was het de eerste keer ook zo of naar verloop van tijd. Dat heb ik namelijk heel vaak met een mascara. Of die misschien iets dikker moet worden voordat het je het juiste effect krijgt?!

De mascara van Bourjois vind ik er erg fijn uitzien! Er worden inderdaad maar weinig borstels uitgebracht die nog lijken op een ouderwetse mascara borstel. Ieder merk doet goed zijn best om het meest aparte borsteltje te te creëren.

Ben benieuwd naar de mascara’s! Hoe hoog scoren ze op longlasting gebied? Bijna elke mascara gaat vlekken bij mij, en het is zó jammer om er achter te komen dat je ’s middags met pandaogen rondloopt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.