Categorieën
Beauty Make-up

Make-up Studio Jewel Effects

Van het merk Make-up Studio had ik nog nooit eerder een product gebruikt.
Onlangs ontving ik deze schitterende Jewel Effects en ging ik eens kijken hoe dit merk me bevalt!

De naam Jewel Effects zegt het al een beetje;  het zijn betoverende cosmetische ‘glitterspiegeltjes’ voorzien van een laagje puur zilver. De Jewel Effects kun je voor een mooi zilverdiamant effect op je ooglid, gezicht en lichaam aanbrengen.

De Jewel Effects zijn er in twee soorten: een ‘Shine’ en een ‘Sparkle’. Beiden komen in een wit doosje met gouden letters dat er verder niet zo spannend uitziet. Als je het doosje omdraait zit er een ronde opening waardoor je de onderkant van het potje ziet waar tevens het soort glitters op staat, dus ‘Shine’ of ‘Sparkle’.

De Jewel Effects ‘Shine’ bevat 2 gram en de ‘Sparkle’ iets meer; 3 gram. Als je het doosje opent verschijnt er een klein rond potje met een zwarte dop en bovenop in goud het Make-up Studio logo. Als je het potje van de voorkant bekijkt zie kun je de glitters erdoorheen zien.

Om het potje te openen moet je de zwarte dop omhoog trekken en zie je een klein rond openingetje waar je de glitters mee kunt doseren. Toch moet je met dit doseergaatje oppassen dat je niet te enthousiast bent, want er komt al snel heel veel uit. Ook gaan er snel allemaal glitters op de rand eromheen zitten en heb je kans dat wanneer je het potje een volgende keer opent de glitters al in het rond vliegen.

Als ik wat van de glitters op mijn hand aanbreng schitteren ze me tegemoet, het lijken inderdaad net kleine diamantspiegeltjes. Deze glitters zijn ook iets grover dan normale glitters.

Voor een echt party en glitter & glamour effect is het leuk om bijvoorbeeld wat van de glitters in je binnenste of buitenste ooghoek of op je oogleden aan te brengen. Pas op dat je niet teveel aanbrengt, want dan wordt het echt snel too much en glitter je aan alle kanten. Het is het makkelijkste om bij het aanbrengen een beetje van de glitters uit het potje op de rug van je hand te tikken en dit met een glittergel aan te brengen. Ik gebruik hiervoor de Make-up Studio 2-Way Gel, waar je maar een klein beetje van nodig hebt om de glitters mee vast te plakken.

Een klein nadeel, maar dat is met de meeste glitters, is dat ze op een gegeven moment overal zitten en het bij een normale dagelijkse ooglook toch snel over the top is. Ik gebruik ze daarom niet heel vaak, maar voor een feestje, Kerst, uitgaan of het uitproberen van wat meer uitbundige ooglooks is het een leuk product. Nog een klein nadeel is misschien de prijs van € 14,30, dat vind ik toch aardig wat voor een potje glitters.

De Make-up Studio Jewel Effects (‘Shine’ en ‘Sparkle’) zijn voor € 14,30 te bestellen via onder andere www.hetcosmeticahuis.nl
Ook de Make-up Studio 2-Way Gel is voor € 10,70 via deze website te bestellen.


By Sjanty vindt dit product:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.