Categorieën
Beauty Nagels

Leuke Essence Colour & Go zomerlakjes

Als je deze zomer helemaal hipperdepip het strand of terras op wil moet je gewoon even een bezoekje brengen aan het Essence schap, dan zit je hoe dan ook gebeiteld. Zomerse fruity pastelkleurige nagellakjes, een lijn met verschillende nude kleurtjes, een keur aan glitterige topcoats, you name it en ze hebben het. Wat natuurlijk ook niet in het schap ontbreekt zijn een stel vrolijke kleurtjes, want dat is waar we in de zomer natuurlijk vooral zin in hebben!

Als je voor die enorme rij met Colour & Go lakjes staat wordt het je vrijwel onmogelijk gemaakt om er slechts een paar van in je mandje te laten verdwijnen, ze zijn gewoon allemaal zó leuk! Afgelopen februari heeft Essence ons ook weer met een aantal nieuwe kleurtjes verrast, die zeker voor de zomer helemaal leuk zijn. Hoewel ik echt een ramp ben in het maken van keuzes heb ik het toch tot maar vier kleurtjes weten te beperken: 55 Let’s get lost, 79 Viva la green, 90 I want that! en 92 Better late dan never

Een jaar geleden rond deze tijd vond ik de Colour & Go nagellak van Essence maar zozo, maar in een jaar kan er veel veranderen want nu ben ik er bijna net zo enthousiast over als de Ultimate Nail Lacquers van Catrice. De lakjes die je hieronder gaat zien hebben allemaal twee laagjes gekregen en dekken hiermee allemaal prima.

Met deze 55 Let’s get lost op m’n nagels krijg ik meteen zin in een lekkere duik in een zwembad met water van een graadje of 25 en een gekleurde cocktail op de rand. Ahhh zomer, wanneer kom je nou!

79 Viva la green wilde ik het liefst meteen op m’n nagels laten zitten na het swatchen, maar ik had er nog twee te gaan dus dat ging niet door. Het is best apart, eerder mijdde ik alles wat ook maar enigszins groen was, dus ook zulke mintachtige kleurtjes maar tegenwoordig verzamel ik ze juist, ik ben er dól op!

Het eerste wat ik dacht toen ik 90 I want that! zag was: OMG, I want that! dus wat dat betreft is de naam helemaal goed. Ik had toen nog helemaal niet gezien dat dit donkerroze kleurtje ook nog eens roze glittertjes en geen gewone creamy maar een beetje een metallic finish heeft en dat is wat ‘m toch net even anders dan anders maakt. Jup ik ben fan, ik heb dit leuke kleurtje dan ook as we speak op m’n nagels!

Als je nog op zoek bent naar een mooi rood kleurtje om je nagels mee op te fleuren zou ik zeker eens naar deze 92 Better late dan never gaan kijken. Het is een prachtig intens rood lakje met verder geen poespas, maar dat heeft zo’n kleurtje ook helemaal niet nodig!

De Essence Colour & Go lakjes zijn voor € 1,29 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Welke van deze vier vind jij wel wat voor deze zomer?

45 reacties op “Leuke Essence Colour & Go zomerlakjes”

Dat is echt een kwestie van heel veel doen en oefenen! Tot een jaar geleden bakte ik er ook helemaal niets van, maar op een gegeven moment kun je het echt steeds beter en netter!

55 Let’s get lost is een leuk kleurtje zeg! Ik ga eens in mn stash kijken of ik al zo’n kleur heb, en zo niet dan ga ik ‘m zeker kopen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.