Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Lipverzorging – Labello Fruity Shine Cherry en Clinique Chubby Stick 12 Oversized Orange

Heel in de verte rammelt je wekker je wakker en langzaam open je je ogen. Pff, het is nog donker man. Je rekt je eens lekker uit, gaapt een paar goed en dan…. AUW! Je grijpt met je hand naar je mond en ja hoor, het is weer feest. Je lippen zijn kurkdroog, trekkerig, pijnlijk en je mondhoeken staan zo ongeveer op scheuren. Jup, ook dat hoort bij het leed dat winter heet. Gelukkig kunnen we nare droge en trekkerige lippen heel goed genezen – en nog beter – voorkomen met een keur aan lippenbalsems, zoals bijvoorbeeld de Labello Fruity Shine Cherry en de Clinique Chubby Stick!

De Labello Fruity Shine Cherry is er een jaartje of vijf tussenuit geweest, maar is weer back in town! Dat het een populaire Labello is blijkt wel uit het feit dat deze Cherry wereldwijd is uitgeroepen tot meest succesvolle lipverzorgingsproduct binnen het assortiment van Labello sinds 1999!

De Cherry is met haar terugkeer meteen ook een beetje gepimpt en loopt in plaats van rond nu wat hipper schuin af aan de bovenkant. Over de inhoud van de vrolijke stick is te lezen dat er toegevoegde vruchtenextracten aan toe zijn gevoegd die zorgen voor een ultieme hydratatie, je lippen mooi laten glanzen, ze een prachtige rode kleur geven en ze met SPF10 beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

De Cherry heeft zeker een kersengeur, no doubt about it. Toch is het niet zo’n allesoverheersende geur waar je ’s morgens vroeg bijna van je over je nek gaat, het is gewoon lekker subtiel. Ik werd wel heel erg verrast door de mooie rode kleur die deze Cherry je lippen geeft, dat ben ik niet gewend van een Labello! Nu is een beetje kleur en wat glans hartstikke leuk, maar het gaat uiteindelijk natuurlijk allemaal om lekkere zachte, verzorgde en gehydrateerde lippen en dat zit helemaal goed met deze Fruity Shine Cherry!

Dan de Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm, ook zeker geen onbekende in de wereld van de lipverzorging. De Chubby Stick is net als de Labello Cherry ook wereldwijd enorm geliefd, het blijkt namelijk het meest populaire product uit het assortiment lipproducten van Clinique. Naar het schijnt wordt er over de hele wereld iedere 15 seconden een Chubby verkocht wordt en zijn er sinds de introductie in 2011 in totaal al meer dan 2 miljoen over de toonbank gegaan, wat toch wel indrukwekkende cijfers zijn, nietwaar?

Afgelopen oktober heeft Clinique nog eens 8 nieuwe kleuren aan het assortiment toegevoegd, namelijk de Curvy Candy, Mighty Mimosa, Two Ton Tomato, Heaping Hazelnut, Oversized Orange, Bountiful Blush, Voloptuous Violet en Pudgy Peony. De Chubby Sticks zijn zo populair door een combinatie van kleur en de superhydraterende formule die bestaat uit sheaboter, mangoboter en jojobaolie. De 12 Oversized Orange geeft mijn lippen een heel mooi koraaloranje kleurtje en inderdaad, is zo zacht als boter en glanst goed. Ik lijk ook zelfs hier en daar een shimmertje in het kleurtje te ontdekken, wat het toch wel een bijzondere lippenbalsem maakt.

Je lippen hebben overigens niet meteen met één laagje zoveel kleur, daarvoor moet je wel een keer of drie á vier stiften maar dat vind ik zelf niet zo’n probleem. Verder maakt de Chubby mijn schrale winterlippen weer lekker zacht en kissable en zijn vervelende velletjes, scheuren en kapotte mondhoeken als sneeuw voor de zon verdwenen. Jeej for Chubby!

Eén dingetje dat ik trouwens een beetje minder jeej vind is de prijs van € 18,50, wat toch een hele berg geld is voor een lippenbalsem. Tuurlijk, het is niet zomaar een lippenbalsem en hij doet zijn werk goed maar heel eerlijk gezegd zou ik zelf dan toch eerder naar de Labello Cherry grijpen., die eigenlijk net zoveel kleur, glans en verzorging geeft.

De Labello Fruity Shine Cherry is voor € 2,49 verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als DA, Etos, Kruidvat en Trekpleister en de Chubby Stick is voor € 18,50 te koop via de website van Clinique en De Bijenkorf.

Q: Wat is op dit moment jouw favoriete lippenbalsem? En heb jij zelf ook al kennis gemaakt met de Labello Cherry en/of de Chubby Stick?

17 reacties op “Lipverzorging – Labello Fruity Shine Cherry en Clinique Chubby Stick 12 Oversized Orange”

Halleluja! Wat ben ik blij dat Labello weer een kersenvariant in het assortiment heeft! De oude die ik heb heeft geen glans en dat vond ik persoonlijk mooier, maar de geur maakt vast veel goed!

Die Chubby stick vind ik zelf wel erg mooi, ik hou wel een beetje van een subtiel kleurtje. Die Labello vind ik ook erg mooi, maar vind die net een beetje té. Alleen die prijs van die stick, aaahw dat is echt té duur. 18,50 ga ik er niet voor neerleggen, dikke doei. :/

Helemaal blij dat deze terug komt, helaas is die nog niet in de winkels te vinden. Tenminste ik ben hem nog niet tegen gekomen. Al is er ook nog een prijsvraag van Labello zelf met welke er terug komt haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.