Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Kruidvat Voetbutter

Kruidvat voetbutter

Door Alette – Over het algemeen verzorgen we ons gezicht goed, ook willen we nog weleens een bodylotion pakken om de rest van ons tere huidje in te smeren, maar voeten worden toch meestal vergeten. Onterecht, want onze voeten hebben heel wat te verduren. Urenlang zitten ze opgesloten in schoenen, die niet altijd even lekker zitten, en ze dragen ons de hele dag van plek naar plek. Tijd dus, om eens wat extra aandacht te besteden aan deze vergeten ledematen.

Deze voetbutter van Kruidvat is precies wat je zoekt als je wat extra aandacht wilt besteden aan je voeten. Met de romige tekstuur is deze ‘butter’ erg voedend om je voeten een echte oppepper te geven.

voetboter

Een potje is nooit een ideale verpakking als het om verzorgingsproducten gaat. Gezien de substantie zo dik is zie ik geen andere mogelijkheid dan een potje, maar als het gaat om hygiëne sta ik hier niet om te springen. Wel is het fijn dat het potje is afgedekt met een folie, zodat je zeker weet dat niemand jouw variant alvast even heeft getest…

voetbutter

En hier zie je het product, dik, vol en romig. De geur is lekker fris, anders dan ik zou verwachten bij een voetencrème (geen idee wat ik wel verwachtte eigenlijk) Aangebracht op je voeten duurt het wel lang voordat het ingetrokken is. Het is daarom aan te raden om de boter aan te brengen voor het slapen gaan, zodat het de hele nacht de tijd heeft om in te trekken. Als ik de volgende dag opsta heb ik dan heerlijk zachte voeten.

Voetbutter van Kruidvat kost €3,99

Liefs, Alette

 

23 reacties op “Kruidvat Voetbutter”

Hmm… Stiekem vind ik het best jammer dat ‘ie langzaam intrekt, want als ik een voetencrème opsmeer moet ik natuurlijk áltijd nog nodig ergens heen lopen, en dan is mijn vloer weer vies/vettig of ik glij uit hahaha :P. Hij klinkt verder wel erg fijn!

Nee, zo vet is het nou ook weer niet. Gewoon even, direct na het insmeren een paar minuten met je voetjes boven de lakens en er is niets aan de hand. Gebruik dit spul al maanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.