Categorieën
Beauty Nagels

Hema nagellak najaarscollectie 2013 – 847 Grey Metallic en 22 Topcoat Glitter Silver

Hoewel je met temperaturen van dik 20 graden nog lang niet het gevoel hebt dat het over twee maanden Kerst is, is dat toch echt het geval. Terwijl je in je zomerjasje buiten loopt liggen de winkels al vol met shimmery en shiny goud, zilver en rood en komen ook langzaam de eerste kerstkransjes uit de magazijnen tevoorschijn. Met swatches van een metallic zilveren en glitter topcoat van Hema proberen we je vandaag alvast een klein beetje in kerstsferen te brengen!

Ieder jaar heeft Hema een aantal lakken in haar assortiment speciaal voor de feestdagen en meestal zijn er zeker wel een metallic zilveren en metallic gouden in de schappen te vinden. Zo ook dit jaar, in de vorm van de 847 Grey Metallic. Persoonlijk ben ik nooit zo kapot van dit soort metallic lakken, een groot nadeel hiervan is dat ze 9 van de 10 keer een nogal streperige finish geven en I don’t like that very much.

Meer gecharmeerd ben ik van de 22 Top Coat Glitter Silver, die ieder saai lakje omtovert tot een feestdagenwaardig exemplaar. Op de swatch hieronder zie je de 847 Grey Metallic in actie en deze blijkt inderdaad behoorlijk streperig te lakken. De 22 Top Coat Glitter Silver verdoezelt dat gelukkig een beetje met alle mooie zilverkleurige glitters in verschillende grootten, waardoor het minder opvalt.

Met dergelijke glitter topcoats is het soms best lastig je gehele nagel van evenveel glitters te voorzien zonder dat er lelijke ophopingen ontstaan en ook deze van Hema vraagt wel een beetje geduld. Aan het einde van de rit geeft de Top Coat Glitter Silver een mooi feestelijk effect, niet alleen over zilver maar zeker ook over andere kleurtjes!

De  847 Grey Metallic lak is voor € 2,50 en de Top Coat Glitter Silver is voor € 2,75 verkrijgbaar bij Hema.

Q: Wat vind je van deze twee Hema lakken?

23 reacties op “Hema nagellak najaarscollectie 2013 – 847 Grey Metallic en 22 Topcoat Glitter Silver”

Hmmm… ben van beide niet kapot. Ik heb genoeg mooie zilvers, en de topcoat vin’ ik bijna eng. Op de foto lijkt het tenminste alsof je gaatjes in je nagel hebt! Maar los daarvan, ook topcoats heb ik genoeg.
Maar dank voor het swatchen, want het is goed om te weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.