Categorieën
Beauty Make-up

Kiko Super Gloss – 112

Toen ik afgelopen dinsdag in de Kiko Shop in Oberhausen voor de enorme display met lipglossjes stond keek ik mijn ogen uit, wauw! Ondanks het enorme aanbod heb ik me weten in te houden en heb ik slechts 1 glossje meegenomen!

Kiko heeft verschillende soorten lipgloss in haar assortiment, waaronder de Super Gloss die in vele verschillende kleuren en finishes te verkrijgen is. De gloss die ik je laat zien is nummer 112; jammer dat Kiko haar producten geen namen heeft gegeven.

De gloss komt in een mooi langwerpig matzwart doosje met witte letters, wat het geheel een lekker luxe gevoel geeft! De doosjes deden me overigens wel meteen heel erg aan die van M.A.C. denken.
Op één van de zijkanten van het doosje vind je de ingrediënten die de gloss bevat en staat vermeld dat het product geproduceerd is in Italië.

De lipgloss zelf heeft een vrij standaard formaat met een bronsachtige dop en daaronder het Kiko logo en de naam van het product: Super Gloss.

De kleur van deze gloss is het beste te omschrijven als nude/transparant met enorm veel glitters!
Dat was ook het eerste wat opviel toen ik deze in de shop ging swatchen, wauw!

Wanneer je de gloss op je lippen aanbrengt voelt deze niet plakkerig en geeft gelukkig ook geen prikkend gevoel. De gloss heeft een subtiel zoet luchtje.

Zoals je ziet geeft de gloss je lippen een mooi transparant/nude tintje met loads aan glitters, pretty! De gloss blijft een behoorlijk tijdje zitten, ook wanneer je wat eet of drinkt. Doordat de gloss heel veel glitters bevat is een klein bijkomend nadeel dat deze snel overal rondom je mond gaan zitten en vrij lastig te verwijderen zijn. De Super Glossjes zijn € 4,90 per stuk, wat op zich een redelijke prijs is.

De Kiko Super Gloss is voor € 4,90 verkrijgbaar bij Kiko stores in Duitsland, Spanje, Italië en Frankrijk.

Één reactie op “Kiko Super Gloss – 112”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.