Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Bourjois Délice De Soleil Bronzing Spray

Bourjois komt deze zomer met een nieuwe lijn die de naam ‘Délice de Soleil’ draagt. Het lijkt erop alsof men bij Bourjois een vooruitziende blik over het tot nu toe achterblijvende Nederlandse zomerweer heeft gehad en ons met de producten uit deze collectie toch van een bruin tintje wil voorzien!

De ‘Délice de Soleil’ collectie bestaat uit Poudre Bronzante (bronzing poeder), Poudre Bronzante Visage & Corps Spray (bronzing spray), Gloss Effet 3D Summer (lipgloss) en de Mascara Effet Liner Waterproof. Van deze producten laat ik je vandaag de bronzing spray zien, die verkrijgbaar is in twee tinten: de 12 voor de lichte tot medium huid en de 14 voor de wat meer donkere huid.

Je moet deze spray niet verwarren met een zelfbruiner, want hij geeft direct resultaat en houdt slechts 1 dag zonder in je huid te trekken.

Op de achterkant van de spray is te lezen dat je het mooiste en meest natuurlijke resultaat krijgt als je de spray op zo’n 30 centimeter afstand van je huid aanbrengt. De spray is te gebruiken voor zowel gezicht als lichaam en belooft een mooi egaal (cacao)bruin tintje te geven.

Bij het zien van de donkere kleur van de buitenkant van de spray was ik benieuwd of het product zelf ook zo donker zou zijn en hoe deze op mijn niet heel donkere huid zou uitpakken. Bij het aanbrengen van de spray op een klein stukje huid schrok ik aanvankelijk even van de vrij donkere kleur die het gaf. Wanneer je de spray net hebt aangebracht ziet het er eerst wat nattig en glimmend uit.

In principe is het niet nodig de spray na aanbrengst over je huid te verdelen of te vervagen, maar aangezien deze donkere kleur op mijn huid op deze manier geen gezicht is heb ik de spray met mijn vingertoppen een beetje verdeeld en uitgevaagd. Dit zorgde meteen voor een veel natuurlijker en egaler resultaat, zoals je op onderstaande foto kunt zien.

Wat ook opvalt is dat de spray een lekkere geur heeft; een beetje een combinatie tussen cacao en kokos. Mmmm!

Ik was vooraf wat sceptisch over deze spray maar eigenlijk geeft hij een heel mooi en subtiel resultaat, mits je ervoor zorgt dat je het product goed verdeelt en vervaagt. Helaas zijn de producten van Bourjois over het algemeen niet echt heel budget te noemen en is deze spray met slechts 75 milliliter voor € 10,30 ook vrij duur. Als je nagaat dat de spray voor zowel gezicht als lichaam is te gebruiken zal hij bij regelmatig gebruik vrij snel op zijn. Gelukkig hebben drogisterijen als Etos en DA heel regelmatig korting- en voordeelacties en kun je de producten van Bourjois op die manier toch wat voordeliger kopen.

De Bourjois ‘Délice de Soleil’ bronzing spray is voor € 10,30 verkrijgbaar bij onder andere Etos, DA, Douglas en ICI Paris.

Één reactie op “Bourjois Délice De Soleil Bronzing Spray”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.