Categorieën
Beauty Make-up

Jip & Janneke assortiment Hema

Ook de Hema gaat met haar tijd mee en heeft het assortiment de laatste jaren enorm opgeleukt met vooral veel frisse vrolijke kleurtjes en dessins. Ook lijkt men bij de Hema dol op het duo Jip & Janneke te zijn, want al jarenlang is er enorm veel van dit leuke duo bij de keten te verkrijgen. Afgelopen zomer verscheen er zelfs een heuse Jip & Janneke make-up lijn bestaande uit een bronzing powder, een roze! poederkwast, 3 nagellakjes, 2 lipglossjes en 3 oogschaduws. Naast deze enorm leuke make-up lijn zijn er nog veel meer nieuwe Jip & Janneke producten verschenen.

De Jip & Janneke lijn is enorm breed en variabel en bevat onder andere een body scrub gel, een sachet raspberry-smoothie gezichtsmakser, een sachet sparkling bodylotion, een pennenset, 2 verschillende handspiegeltjes in zwart en roze, een kleerborstel, een fotoalbum, een kokos-deurmat, een dekbedovertrekset, verschillende notitieboekjes, mokken, 2  verschillende make-up tasjes in het wit met roze en zwart met roze, een schort en alles wat ik nog vergeten ben.
Voor ieder wat wils dus!
Toen ik de make-up bij de plaatselijke Hema spotte vond ik het er meteen zo leuk uitzien, vooral de kleurcombinatie van het donkerroze met zwart en wit sprak me erg aan. Het mag dan Jip & Janneke en niet helemaal meer mijn doelgroep zijn, maar toch oogt het op deze manier niet kinderachtig. Natuurlijk kon ik het niet laten één en ander aan te schaffen (niet allemaal tegelijk, het ging in etappes) waarvan je op de foto’s boven en hieronder het resultaat ziet. Ik heb even wat beautyproductjes uit mijn collectie gepikt om deze wat nader te belichten:

Lipgloss

€ 2,50

De lipgloss is er in 2 varianten: een lichtroze kleur met de toepasselijke naam ‘Light Pink’ en een donkerroze die de naam ‘Fuchsia’ heeft meegekregen.
Ikzelf heb voor de lichtroze gekozen, omdat ik vaak van dit soort tinten draag. Aangezien ik de fuchsia-variant een beetje té donker vond heb ik deze laten liggen.
De dop ziet er met al die kleine Jip & Janneke’s heel leuk en speels uit
en als je het glossje opent komt er een fruity framboos-achtig geurtje vanaf, wat best lekker ruikt.
Na de lipgloss met het sponsapplicatortje te hebben aangebracht zorgt het een subtiel lichtroze tintje op je lippen.
De gloss plakt wel iets, maar niet overdreven.
Het blijft echter niet heel lang zitten, maar ach dan haal je dit leuke glossje toch gewoon wat vaker uit je (Jip & Janneke) make-up tasje tevoorschijn…!

Oogschaduw
€ 3,00

De oogschaduw is er in 3 varianten:

De verpakking van de oogschaduws ziet er heel leuk uit met het Jip & Janneke hondje Takkie op de voorkant en de inspirerende kreet: ‘Make Every Day A Happy Day’.
De pigmentatie van de oogschaduws zou iets beter kunnen, maar ja het blijven natuurlijk budgy oogschaduwtjes.
De witte kleur is na een aantal keer mijn vinger er doorheen te hebben gehaald op de foto nog steeds bijna niet zichtbaar te krijgen en ook de roze vereiste meerdere laagjes, maar de grijsachtige oogschaduw was daarentegen vrij snel duidelijk te zien.
Alle oogschaduws zijn voorzien van een leuk glittertje die (ook op de foto) wel aardig zichtbaar is.

Swatches:

Body scrub gel

Naast het gezicht is Hema ook de rest van het lichaam niet vergeten en is er voor het verwijderen van de dode huidcelletjes een body scrub gel.
De tube van de scrub ziet er heel leuk en strak uit met de zwarte kleur met daarin Jip & Janneke gezichtjes verwerkt en de felle donkerroze letters.
Ik heb de scrub denk ik een keer of  2 gebruikt en op zich deed hij zijn werk wel, maar ik vond hem wel erg waterig.
Nu ik hem gebruikt heb en er tijdens het douchen wat water in de tube is geslopen is dit nog wat erger geworden.
Eigenlijk staat hij er gewoon meer voor de sier!

 De Jip & Janneke producten uit dit artikel zijn verkrijgbaar bij de (meeste) Hema(‘s), maar let op de meeste zijn limited edition producten dus niet voor altijd in het assortiment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.