Categorieën
Beauty Nagels

Swatches W.I.C. by Herôme Amazing Australia

Ik ben er zelf (nog) nooit geweest, maar Australië blijkt één van de mooiste landen om de zon op en onder te zien gaan. Voor Herôme vormden een aantal steden aan de kust en in het zuidoosten van het land down under de inspiratie voor de nieuwste W.I.C. by Herôme Amazing Australia collectie. Natuurlijk heb ik ze voor je geswatched en ik kan alvast verklappen dat ze werkelijk ausum zijn!

Ook deze nieuwste limited edition collectie bestaat weer uit zes lakjes, waarvan er drie creamy en drie glanzend metallic zijn. Natuurlijk hebben de lakjes allemaal namen van Australische steden: Adelaide 184, Brisbane 185, Gold Coast 186, Wollongong 187, Wagga Wagga 188 en Tasmania 189.

Ik vind het toch knap hoe Herôme iedere maand weer met een nieuwe World Inspired Colours collectie met iedere keer weer andere kleurtjes komt, respect for that!

Het prachtige oranjerode lakje Adelaide is vernoemd naar de hoofdstad van de Australische deelstaat Zuid-Australië aan de zuidkust van Australië en heeft een mooie sunkissed gloed over zich. Het lakje dekt uitstekend en geeft ondanks de metallic finish gelukkig geen streperig resultaat.

Brisbane is de hoofdstad van de deelstaat Queensland in het oosten van Australië en het gelijknamige lakje heeft een supermooi, zacht lilapaars kleurtje. Zoals je ziet is dit één van de drie creamy lakjes en heeft meer dan voldoende aan twee laagjes.

Gold Coast is een stad in Queensland ten zuiden van Brisbane en de kleur van het lakje zit een beetje tussen goud en geel. Mooi is de combi van de metallic finish en de hele subtiele glittertjes, supergaaf voor een avondje stappen!

Wollongong is een industriestad in de Australische staat Nieuw-Zuid-Wales en betekent in de taal van de Aboriginals: het geluid van de zee. Dat verklaart meteen het lichtblauwe kleurtje dat me meteen een heerlijk zomergevoel geeft! Ondanks het lichte kleurtje heeft het een uitstekende dekking.

Wagga Wagga is een stadje in de Australische deelstaat Nieuw-Zuid-Wales tussen Sydney en Melbourne en dit lakje heeft een zachtgroen kleurtje gekregen. Geen kleurtje waar ik zelf heel dol op ben, maar het metallic en het lichte glittertje maken het wel net wat leuker.

Tasmania is een eiland voor de zuidkust van Australië dat in 1642 werd ontdekt door de Nederlandse ontdekkingsreiziger Abel Tasman. Dit zesde en laatste lakje heeft een heel mooi mintgroen tintje met een creamy finish en doet het ook prima met twee laagjes.

De W.I.C. by Herôme Amazing Australia lakjes zijn voor € 7,50 per stuk of per twee voor € 12,50 verkrijgbaar bij deze verkooppunten en via de online shop van Herôme.

Q: Wat vind jij van de lakjes uit deze nieuwe Amazing Australia collectie? Welke is/zijn jouw favoriet?

16 reacties op “Swatches W.I.C. by Herôme Amazing Australia”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.