Categorieën
Beauty Nagels

Herfstkleuren NYC nagellak

De maand augustus betekent voor heel veel merken de lancering van nieuwe producten. Het is tijd om het grote publiek kennis te laten maken met de herfstkleuren van NYC In A New York Minute Nail Polish.

colmin6

Vanaf vandaag zet NYC zes nieuwe kleuren nagellak in de markt binnen de In A New York Color Minute Nail Polish collectie. Het zijn niet per definitie herfstkleuren als je ze zo op het eerste gezicht ziet. Het zijn best vrolijke nagellakjes waar toch de duisternis van de herfst doorheen schemert als je ze samen ziet.

colmin8

In A New York Color Minute Nail Polish staat voor nagellak die snel droogt. Dat is helemaal waar. Lakken en door met je drukke leven. Toch zouden we er zelf voor kiezen om er iets langer over te doen en een base coat toe te voegen aan het proces. De kleurstof van de nagellak trekt behoorlijk snel in je nagels, en dat is niet met een in nagellak remover gedrenkt watje te verwijderen. De lak droog wel heel snel. Twee geleidelijk aangebrachte lagen zijn binnen vijf minuten helemaal droog.

colmin7

Dat niet alle nagellak “gewoon” nagellak is moge duidelijk zijn. NYC heeft flinke sprongen gemaakt op het gebied van nagellak. Eerder waren de niet zo’n fan van de NYC nagellak, omdat ze té vloeibaar waren en te weinig kleur achterlieten. Deze nagellak doet precies het tegenovergestelde, want het is veel dekkender dan de nagellakjes die we van het merk gewend zijn. Ook zijn ze niet zo ontzettend vloeibaar.

colmin1

345 Peach Popsicles

colmin2

350 Rooftop Party Berry

colmin3

355 Lavender Blossom

colmin4

360 Peacock

colmin5

370 Parma Violet

De lakjes zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor €2,49.

Q: Welke van deze zes kleuren vind jij de mooiste?

4 reacties op “Herfstkleuren NYC nagellak”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.