Categorieën
Beauty Nagels

Hema Wetlook Nailpolish

Vorige week liet ik je vier glitter & glamour Diamond Nailpolishes van Hema zien, die ik echt een superleuke ondekking vind! Ik meldde toen al dat Hema nog veel meer leuke lakjes heeft, waaronder de Wetlook Nailpolishes. Uit dit assortiment heb ik drie roze en één rood kleurtje geprobeerd!

De Hema Wetlook Nailpolishes komen in kleine schattige flesjes van 7 milliliter en knallen er echt uit qua kleur! De Wetlook lakjes geven je nagels als het ware een natte finish met een mooie hoogglans. Zoals ik al zei heb ik drie roze en één rode kleur getest, dit zijn nummer 03, 04, 05 en 06. Net zoals bij alle Hema producten is het wel een beetje jammer dat ook deze lakjes geen leuke namen hebben, dat zou ze nog nét wat leuker maken!

Omdat de Wetlook lakjes in kleine miniflesjes komen hebben ze vanzelfsprekend ook geen supergroot kwastje, maar er is prima mee te lakken. Als je het kwastje goed op je nagel drukt kun je deze in principe met één strijk van een laagje kleur voorzien.

Voor het geven van die wetlook finish hebben de lakjes een jelly-achtige structuur en zijn ze wel duidelijk anders dan gewone nagellak. Omdat ze vrij sheer en jelly zijn hebben deze lakjes wel zeker drie laagjes nodig en zoveel heb ik er op onderstaande swatches ook (minimaal) aangebracht.

Deze 03 vind ik de mooiste van de vier; het is een heel mooi, zacht pastelroze kleurtje dat heel subtiel en natuurlijk is. Dit kleurtje dekt met drie laagjes prima.

04 was van de vier het meest lastig dekkend te krijgen, ik heb van deze daarom ook wel vier laagjes aangebracht. Eigenlijk had ik verwacht dat deze veel feller van kleur zou zijn, dat viel dus wat tegen. Met die vier laagjes is het dan wel een leuk roze lakje met een mooie glans.

05 is een tint donkerder dan 04 en dekt ook meteen een stuk beter, op de foto zie je deze met drie laagjes. Misschien geen heel bijzonder kleurtje, maar de hoogglans finish is wel erg mooi.

06 is een prachtig knalrood, chique lakje met een supermooie glans! Ook deze kleur is met drie laagjes prima dekkend.

Net als de Diamond Nailpolishes vind ik ook deze Wetlook lakjes van Hema hartstikke leuk, ze zijn met de hoogglans finish en jelly structuur net iets anders dan andere lakjes en geven ondanks de niet heel goede pigmentatie en dekking toch mooie kleurtjes.

Pluspunten
Lakjes hebben mooie heldere kleuren met een prachtige hoogglans
Minikwastje lakt heel prettig
Lakjes zijn slechts € 2,50 per stuk!
Zijn redelijk snel droog

Minpunten
Lakjes hebben door jelly structuur minimaal drie laagjes nodig
04 heeft wel zeker vier laagjes nodig om goed dekkend te zijn

De Wetlook Nailpolishes zijn voor € 2,50 per stuk verkrijgbaar bij Hema.

Q: Wat vind jij van lakjes met zo’n flinke glans? Heb jij de Wetlook lakjes misschien zelf ook al eens geprobeerd?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

16 reacties op “Hema Wetlook Nailpolish”

Wat een superleuke kleuren! Ik hoop dat 05 ook snel bij ons in de Hema ligt! Ik vind het wel jammer dat de kleuren zoveel lagen nodig hebben voordat ze volledig dekkend zijn, maar het zijn wel echt superleuke kleuren, dus dat moeten we dan maar voor lief nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.