Categorieën
Beauty Nagels

Hema Diamond Nailpolish

Voor zover ik me kan herinneren waren behalve mijn eerste oogschaduw en mascara ook mijn eerste nagellakje afkomstig van Miss Helen van Hema. Er is ook helemaal niets mis met deze lakjes: ze zijn er in vele mooie kleurtjes, dekken prima en hebben een aangenaam prijsje! Natuurlijk moet ook Hema met haar tijd en met de trends meegaan en wordt het nagellakschap dan ook regelmatig vernieuwd met allerlei leuke variable lakjes.

De meest bekende nagellakjes van Hema zijn denk ik de reguliere longlasting nailpolishes, maar inmiddels zijn er ook al verschillende andere finishes als Neon, Metallic, Brilliant With Diamond Powder, One Coat en Wetlook te koop (geweest). Dit waren ze nog niet allemaal, want er zijn dus ook een heel aantal prachtige Diamond lakjes waarvan ik je nummer 01, 03, 04 en 07 (jammer Hema, geen namen!) laat zien. Behalve deze vier zijn er voor zover ik weet ook nog een rode (08), een zilveren (10), een gouden (11) en een paarse (12).

De lakjes komen in hetzelfde glazen flesje als de normale Longlasting Nailpolishes waar 11 milliliter in zit, best aardig veel dus. Verder hebben ze een lekkere lange dop met een eveneens lang kwastje dat lekker in de hand ligt en prima lakt.

Waarom de lakjes de naam Diamond hebben gekregen is met een blik al snel duidelijk, want vanuit het flesje glitteren ze je tegemoet! Vooral bij de 01, 04 en 07 zijn de shimmertjes goed te zien maar bij de 03 kan ik ze minder goed ontdekken, deze laat voornamelijk een metallic finish zien.

Dan de swatches, ik was echt zo benieuwd hoe de lakjes er op mijn nagels uit zouden zien! Ik heb van alle lakjes drie laagjes aangebracht,  in principe zou twee ook voldoende zijn maar voor de foto wilde ik het zekere voor het onzekere nemen en ze zo duidelijk mogen laten zien.

01 vind ik het allermooiste Hema lakje dat ik ooit heb gezien, ik ben dól op deze superschattige zalmroze kleur! Ik vind dit dus vanzelf ook het mooiste Diamond lakje van de vier, al zijn de glittertjes in deze niet perse heel goed zichtbaar maar ze zijn er wel!

Tot nu toe heb ik aan 03 nog weinig ‘diamond’ kunnen ontdekken en daarom zou ik deze ook niet direct in deze categorie scharen. Het lakje heeft een roodroze kleur met een metallic glans, maar glittertjes kan ik er niet in ontdekken. Door de metallic finish is het wel een kleurtje dat snel streperig lakt, dat is jammer.

04 vind ik persoonlijk een erg mooi en redelijk bijzonder lakje. Deze kleur bruin heb ik mijn stash in ieder geval nog niet kunnen ontdekken en de combinatie met de zilveren glittertjes doet het erg leuk.

07 is een hele mooie, chique kobaltblauwe kleur met heel veel miniscule zilveren glitterjes erdoorheen en een lichte metallic finish. Niet helemaal mijn kleur, maar er is verder niets mis mee.

Ik vind deze Diamond lakjes een erg leuke ontdekking en de kennismaking met deze vier maakt me wel nieuwsgierig naar de overige kleurtjes!

Pluspunten
Lakjes zijn slechts € 3,00 per stuk
Dekken met twee laagjes goed
Kwastje lakt fijn
Hebben mooie, heldere kleuren

Minpunten
Glitterjes zijn niet in alle lakjes even goed zichtbaar
Lakjes hebben jammer genoeg alleen nummers en geen namen
03 laat zich niet zo netjes (gauw streperig) lakken

De Diamond Nailpolishes zijn voor € 3,00 per stuk verkrijgbaar bij Hema.

Q: Wat vind jij van nagellak van Hema? Heb je deze Diamond lakjes toevallig al wel eens geprobleerd?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

18 reacties op “Hema Diamond Nailpolish”

Die bruine heb ik ook! Die kocht ik omdat ik het zo’n bijzonder kleurtje vond. Helaas heb ik ‘m nog maar één keer op mijn nagels gehad. Die eerste keer wou ie gewoon niet drogen. Het leek wel eindeloos! Sindsdien heb ik ‘m nooit meer gepakt. Ik ga ‘m toch weer een tweede kans geven. Hij is zo mooi!

Ik vind nagellak van de Hema echt verschrikkelijk.
Het droogt totaal niet, de kleur op de nagels komt helemaal niet overeen met de kleur in het flesje,…
Zo kreeg ik van mijn vriendinnen een mooie knalroze nagellak, maar eenmaal op de nagels was het donkerrood.
Echt belachelijk!
Nee, geef mij dan maar Catrice!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.