Categorieën
Beauty Make-up

Hema Wet & Dry Eyeshadow Quattro’s – 02 en 05

Toen ik nog een klein Chantalletje was (lees: een jaar of 13/14) gebruikte ik eigenlijk maar twee merken: Hema en Miss Sporty. Van mijn zakgeld kocht ik voor een paar gulden een leuk oogschaduwtje en kon mij het schelen of het goed te blenden was, wel of geen fall-out gaf en hoe de pigmentatie was, dat waren termen waar ik nog nooit van gehoord had. Ik voel me nu best wel bejaard maar dik 14 jaar later zijn de oogschaduws van bijvoorbeeld Hema ineens van veel betere kwaliteit, hebben ze véél meer keuze en ziet het er allemaal ook nog eens veel gelikter uit!

Als je nu voor het Hema make-up schap staat weet je bijna niet waar je beginnen moet en is er ook zeker aan oogschaduws geen gebrek. Leuk voor meisjes die het make-uppen net beginnen te ontdekken, maar zeker ook de wat meer ervaren girls kunnen er terecht voor een mooie mono, duo of quattro. Eén van de nieuwe quattro’s van Hema zijn de Wet & Dry Eyeshadows 02 en 05, die beiden vier gebakken oogschaduws hebben.

Voor ik het vergeet: dikke props voor Hema voor de looks van de quattro’s, die zien er echt heel kek uit. Lekker strak, zwart glanzend en stevig, helemaal goed. Nog een voordeel is dat de oogschaduws allemaal vrij van parfum én dierproefvrij zijn, jeej!

Ik vind de ronde oogschaduwbolletjes echt een lust voor het oog, de kleurtjes zien er zó mooi uit! Hema heeft naast deze 02 en 05 nog een aantal van deze quattro’s, maar die hebben wat meer aparte kleuren en ik denk dat deze twee met bruin- en blauwtinten voor het gros van de meiden het meest bruikbaar zullen zijn.

Ik sta altijd te trappelen om mijn vingers over zulke mooie oogschaduws te laten gaan en te zien wat voor mooi kleurtjes ze geven! Het zou wel een enorme bummer zijn als het niet zo was, maar over de pigmentatie heb ik niets te klagen. Wel is het zo dat ik tussen droog en vochtig swatchen niet zo bar veel verschil merk maar dat vind ik zelf niet zo’n ramp omdat ik oogschaduws eigenlijk toch nooit vochtig opbreng.

Wat zijn ze mooi, hè? Alle acht de oogschaduws hebben een glanzende finish en de onderste twee van het blauwe 02 paletje zijn ook nog eens versierd met wat mooie blauwe glitters, die je overigens in de swatches helaas niet heel duidelijk terugziet. Overall is Hema dus lekker bezig en behoorlijk vooruitgegaan met de oogschaduws maar helaas zien we dat ook terug in de prijs die € 9,00 per paletje is, wat ik zelf toch redelijk aan de hoge kant vind.

De Wet & Dry Eyeshadow Quattro’s zijn voor € 9,00 per stuk verkrijgbaar bij Hema.

Q: Ben jij een beetje onder de indruk van deze twee leuke quattro’s van Hema of denk je mwoh….

35 reacties op “Hema Wet & Dry Eyeshadow Quattro’s – 02 en 05”

De pigmentatie ziet er prima uit, al zie ik overigens weinig verschil tussen droog en nat aangebracht, zoals je zelf ook al zegt. Leuk dat Hema de laatste tijd ook met zulke leuke nieuwe make-up komt!

Vooral de bruine vind ik erg mooi! Blauw is niet echt een kleur voor mijn ogen. Wel jammer van de prijs!
Vroeger was het make-up schap van Hema voor mij en mijn vriendinnen ook altijd al the place to be.. echt grappig!

Die blauwige palet heb ik al, nou wil ik die bruinige ook hebben !! en deze oogschaduw is prima qua kwaliteit dus wel waar voor je euro`s;)

Wauw ze zijn echt prachtig!! Al dacht ik wel even, 9 euro voor een oogschaduw palletje van de Hema??.. Maar de oogschaduw is wel gebakken, dus volgens mij een prima prijs.

Wel mooi. Ik kan me herinneren ook ooit hema oogenschaduw te hebben gehad, maar die had echt hele slechte pigmentatie. Sinsdien heb ik het nooit meer gekocht. Maar nu zou ik het wel weer aandurven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.