Categorieën
Beauty

5 gelukzalige beautymomentjes!

Het leven zit vol met van die heerlijke, kleine geluksmomentjes waarvan je kriebels in je buik en een big smile van oor tot oor krijgt, maar het valt me wel op dat ze bij mij bijna altijd in de categorie beauty vallen. Een beetje oppervlakkig misschien, maar wat mij betreft maakt het niet uit wát je gelukkig maakt maar dát je het bent! Vandaag deel ik 5 van mijn meest gelukzalige beautymomentjes met jullie!

Got it!

Al bij het zien van het persbericht van die ge-wel-dige nieuwe limited edition collectie van Catrice zit je te springen op je stoel en kun je niet wachten tot deze aan het begin van de volgende maand bij het Kruidvat ligt. Op DE dag van verschijnen sta je ’s morgens als eerste om 9.00 uur voor de deur om linea recta naar de make-up hoek te rennen maar daar krijg je een flinke tegenvaller te verduren: niks nieuwe collectie, maar nog steeds het geplunderde display van de collectie van de afgelopen maand, arghh! Je baalt als een stekker want op Twitter heeft iedereen die freaking gorgeous blush al gescoord en je bent als de dood dattie er straks niet meer is. De volgende morgen weer hetzelfde verhaal: om 09.00 uur stipt sta jij paraat en *halleluja muziekje* daar ligt er nog één! Eentje helemaal, speciaal en alleen voor jou, oh yeah!

Als je mascara maar goed zit

Het is geweldig dat het er is maar soms, sóms zou je al je mascara’s het liefst het raam uitgooien en je wimpers erachteraan. Vreselijk, als ze allemaal aan elkaar zitten te plakken en je noodgedwongen met dikke, beklonterde spinnenpoten de deur uit moet. Hoe fijn is het dan als ze de volgende dag gewoon in één keer allemaal meewerken en keurig gesepareerd, vol in de krul en met een lengte en volume waar je u tegen zegt iedereen tegemoet wapperen!

Yea, ac-nee!

Uit eigen ervaring kan ik wel zeggen dat een babyglad, zijdezacht en pukkelvrij huidje na jaren van complete Himalayagebergten op je gezicht echt een zaligheid is. Niet meer uren in de weer met concealer, foundation en ander plamuurwerk om alles enigszins te verdoezelen, maar gewoon zonder schaamte lekker open en bloot zonder smeersels de straat op kunnen. Heer-lijk!

Nagellak óp mijn nagels

Nagels en lakken en ik, het blijft een gewaagde combi. Ik moet zeggen dat ik mijn coördinatie en geduld het laatste half jaar beter in de hand heb waardoor het me nu aardig lukt, maar er zijn alsnog dagen dat er meer lak naast dan óp m’n nagels zit. Ik kan dan ook echt intens blij worden als het me warempel lukt een lakje keurig netjes binnen de lijntjes en zonder deukjes, bobbeltjes, krassen en andere ellende op mijn nagels te krijgen!

Holy holy holy holy grail!

Dagen, weken, maanden, járen ben je op zoek naar die ene perfecte mascara, concealer, dagcrème of foundation en ineens is hij daar. Perfecte kleur check, smelt niet binnen een uur van je gezicht af check, veroorzaakt voor de verandering eens géén pukkels check, laat je er zelfs na een nachtje doorhalen lekker fris en fruitig uitzien check…. Halleluja, you’ve found your holy grail!

Q: Wat zijn jouw meest gelukzalige beautymomentjes?

37 reacties op “5 gelukzalige beautymomentjes!”

Ontzettend leuk artikel en heel heel heeeel erg herkenbaar!! En wat een supermooie foto’s zeg, je stráált helemaal 🙂

Ik heb helaas vaak het tegenovergestelde van die eerste 😛 Bericht gelezen over een nieuwe collectie, helemaal enthousiast, zo snel mogelijk naar de winkel gaan, het product vinden en dat het dan totaaaaaal tegenvalt hahaha

Hee! Vindt je het misschien niet leuk om eens filmpjes te maken? Ik vindt echt dat je een super leuke blog hebt en misschien is het ook wel leuk als je eens filmpjes zou maken, ik kan het best begrijpen dat je het misschien eng vindt maar ik denk dat meerdere lezers het echt leuk zullen vinden!

Sinds ik de pil (weer) en de producten van Neoderma gebruik is mijn huid echt zó enorm opgeknapt! En ik denk dat het feit dat het feit dat ik nu wat ouder ben er ook wel mee te maken heeft.

WAUW!! Wat maak jij toch altijd prachtige, originele foto’s dat vind ik echt knap van!!
Ik volg meerder blogs(als dat een woord is) & jou blog is echt 1 van mijn favorieten, mede omdat jij (volgens mij) zo’n leuke persoonlijkheid bent.

Hihi, toevallig had ik dat ook echt bij die Revoltaire Blush 😀

Jouw full face foto’s vind ik zo mooi, je hebt zo’n mooie open blik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.