Categorieën
Beauty

Heat Rush by Beyoncé

Vorig jaar lanceerde duizendpoot Beyoncé haar eerste geur ‘Heat’, wat net als de rest van wat ze doet een daverend succes werd. Ook ik vind het een ontzettend lekkere en bijzondere geur en was dan ook heel benieuwd of de nieuwste ‘Heat Rush’ net zo lekker zou zijn!

Het grote verschil tussen ‘Heat’ en ‘Heat Rush’ is dat ‘Heat’ een vrij zwaar parfum is en het zusje ‘Heat Rush’ een echt zomers lichte en fruitige geur. De verpakking waar het flesje in zit is hetzelfde als die van ‘Heat’, alleen is die van ‘Heat Rush’ in plaats van rood en zwart helemaal in zomers oranje en geel. Op de achterkant van de verpakking staat in mooie sierlijke letters Beyoncé Heat Rush en op de zijkant en bovenkant de B.

Ook aan de kleur van de flesjes is het verschil in geur te zien, zo is de ‘Heat’ vrij zwaar met het donkerrood en is deze ‘Heat Rush’ goud oranje dat een op en top zomers gevoel geeft. Verder is het flesje hetzelfde als de ‘Heat’ en dat is prima want deze ziet er mooi elegant en lekker chique uit. Vooral de bovenkant van de dop met een patroontje en de B erin ziet er prachtig uit.

‘Heat’ – Feel the fever
‘Heat Rush’ – Feel the rushDe geur ‘Heat’ moest vooral verleiding uitstralen en deze ‘Heat Rush’ staat in het teken van elegantie. Grofweg zou je kunnen zeggen dat ‘Heat’ het meest geschikt als geur voor in de avond en nacht en deze ‘Heat Rush’ meer iets is voor overdag, maar je moet natuurlijk lekker zelf weten wanneer je ze draagt.

‘Heat Rush’ wordt omschreven als een sprankelende geur met een vrouwelijk hart van bloemen voor een fris zomers gevoel.
De geur bevat de volgende noten:

Top: Mix van passievruchten, bloedsinaasappel en Braziliaanse kers
Hart: Gele tijger orchidee, mangobloesem en oranje hibiscus
Basis: Honing amber, teakhout en muskus

Op de onderkant van de verpakking vind je meer informatie over de ingrediënten van het parfum.Na een paar spuitjes van de ‘Heat Rush’ben ik meteen verliefd op de geur, heerlijk! Het heeft een hele lekkere zwoele  zoete maar tegelijkertijd ook frisse geur en is inderdaad aanzienlijk lichter dan de wat zwaardere ‘Heat’. Het luchtje geeft een heerlijk zomers gevoel en blijft praktisch de hele dag hangen. Ik kan het bijna niet laten iedere keer even aan mijn polsen te ruiken, mmm!

 ‘Heat Rush’ is voor € 16,00 (15 milliliter), € 26,00 (30 milliliter) of € 36,00 (50 milliliter) te verkrijgen bij diverse drogisterijen en Douglas, Pour Vous en ICI Paris.

4 reacties op “Heat Rush by Beyoncé”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.