Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Gosh Prime’n refresh Illuminating Eye Roll-on

Donkere dagen betekenen niet dat donkere kringen niet gezien worden. In tegendeel: door alle drukte in december worden ze nog eens extra benadrukt. Decembernachten zijn lang, maar tijdens de feestdagen krimpen ze ineens. Ojee, wallen. Hallo Prime’n refresh Illuminating Eye Roll-On van Gosh, tabee donkere kringen.

Gosh0
Door een overkill aan leuke evenementen, feestdagen en drukte is de kans groot dat de aantrekkingskracht van je spiegelbeeld tijdelijk een stapje terugdoet. Door de vermoeidheid wordt de huid wat droger, slapper en er is één eigenschap van een vermoeide huid die wel heel duidelijk kenbaar maakt dat de nachten toch wat kort waren: donkere kringen onder je ogen. Op dit soort momenten wens je maar één ding: “laat die dingen verdwijnen!” Femme Magazine’s Mariëlle herkent dit probleem als geen ander en probeert haar wallen daarom te laten verdwijnen met de Prime’n refresh Illuminating Eye Roll-On van Gosh.

Gosh4
Het is aan te raden de crème dik aan te brengen op de huid onder je ogen, want dan werkt het het beste. De metalen massagebolletjes op de kop van de tube werken meteen verkoelend tijdens het aanbrengen. De crème zelf werkt ook licht verkoelend, waardoor het meteen fris aanvoelt. Dep de dikke laag zachtjes in je huid bij voorkeur met je ringvinger. Laat het intrekken totdat het volledig is opgenomen door de huid, voordat de make-up wordt aangebracht. Resultaat: De huid wordt iets lichter, maar wat vooral opvalt is dat de diepte van de kringen afneemt. Make-up pakt goed op de crème en wordt niet verstoten, maar wordt juist versterkt.

Gosh5
Deze foto’s zijn vlak na elkaar gemaakt. Als je goed kijkt, kun je zien dat de huid op foto 3 er gezonder en gevoeder uitziet. Fijne lijntjes zijn verminderd en ook de zichtbaarheid van kleine adertjes is verminderd. Het donkere vlak is lichter geworden en roodheid is afgenomen.

Mariëlle gebruikt de crème dagelijks. Ze gebruikt het niet alleen tegen wallen (dat zou een beetje gek zijn als ze het dagelijks gebruikt), want ze gebruikt het ook gewoon als primer en soms zelfs over haar hele gezicht en dat kan prima. Haar make-up wordt dan namelijk veel beter door de huid opgenomen.

De Gosh Prime’n refresh Illuminating Eye Roll-on is exclusief verkrijgbaar voor €12,49 bij Kruidvat

Q: wanneer heb jij het meeste last van wallen? En denk je dat dit product kan helpen?

4 reacties op “Gosh Prime’n refresh Illuminating Eye Roll-on”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.