Categorieën
Beauty Make-up

Bourjois Color Boost + 2

Vandaag is rood, de kleur van mijn lippen. Rood is de kleur die lippen horen de hebben. Hoe rood je lippen zijn hangt af van je bloedsomloop en de dikte van de huid van je lippen. Voor de perfecte kleur mag je moeder natuur best een handje helpen met Bourjois Color Boost.

CB1
Bourjois heeft twee verschillende kleuren van de potloodvormige Color Boost hydraterende lipstick toegevoegd aan de collectie. Voor een natuurlijke kleur vel rode lippen gebruikt Femme Magazine’s Mariëlle de kleur 05 Red Island. Een kleur rood die meer naar bordeaux neigt is 06 Plum Russian.CB2
De Color boost kun je gebruiken als laatste laag voor je lippenstift wanneer je eerst je lippen inkleurt met lippotlood. Je kunt het ook aanbrengen zonder voorbereidingen te treffen, zoals Mariëlle heeft gedaan. Wanneer je de kleur direct op je lippen aanbreng, zoals je een lippenstift aanbrengt wordt de kleur vol en glanzend. Je kunt de kleur ook deppend op je lippen aanbrengen, en uitvegen met je vinger. Dit zorgt voor een natuurlijk matterend effect.

CB3
Op de verpakking staat dat de listick waterproof is, wat niet helemaal beaamd kan worden door Mariëlle. Dat de lipstick lang blijft zitten is waar. Zeker als je je lippen na het aanbrengen af dept met een tissue. Maar waterproof is wel een heel groot woord. Als er gewoon gegeten en gedronken wordt, mag de lipstick elk uur aangebracht worden om het weer in ere te herstellen. De lipstick voelt wel heel natuurlijk en licht aan doordat het niet plakt.

Bourjois Color Boost is voor €9,99 verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en parfumerieën in Nederland.

Q: Welke kleur zou jou het mooiste staan?

4 reacties op “Bourjois Color Boost + 2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.