Categorieën
Beauty Food & health Gezond leven Nieuws

Glanzend haar en mooie nagels met een simpel pilletje

Het klinkt bijna te goed om waar te zijn, een pilletje die je glanzend haar en mooie nagels geeft. Yves Rocher belooft het toch met hun nieuwe voedingssupplement. Wij zijn sceptisch, dus proberen het graag uit!

1.yves_rocher_pillen

Een pilletje voor alles
Voor bijna alles is wel een pilletje te krijgen: om af te vallen, voor een betere huid, voor een strakkere huid, en nu dus ook voor mooier haar en nagels. Niet al die pillen werken precies zoals ze beloven, maar toch zijn we nieuwsgierig geworden naar het nieuwe product van Yves Rocher. Want als zoiets als mooi  haar zo makkelijk te krijgen is dan willen wij dat wel natuurlijk!

2.yves_rocher_pillen

Wat er nou precies in zo’n pilletje zit
Volgens de achterkant van de verpakking heeft Yves Rocher een extract van bamboesap geselecteerd dat een sterke concentratie silicium bevat. Deze formule bevat een cocktail van aminozuren en biotine gecombineerd met extract van bamboesap en verrijkt met zink. Zink draagt bij aan een normale proteïnesynthese en behoud van normaal haar en normale nagels. Na het slikken van de voedingssupplementen lijkt het haar meer volume en meer glans te krijgen en zien de nagels er mooier uit.

In de verpakking zitten twee strips met elk vijftien pillen. Gedurende een maand dien je een pil per dag te slikken om resultaat te ervaren. Wanneer je de pillen slikt krijg je 90% van je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan zink binnen, 100% selenium, 100% pantotheenzuur, 100% vitamine B6, 100% biotine en 85% vitamine B12.

5.yves_rocher_pillen

Werkt het echt?
Om concreet over onze ervaringen te kunnen spreken gaan wij de komende maand elke dag een pil van dit voedingssupplement slikken en fotograferen wij de ‘voortgang’ van ons haar en onze nagels. Of de pillen echt werken kunnen we dan pas zeggen. To be continued!

Q: Heb jij positieve of negatieve ervaring met voedingssupplementen? 

Één reactie op “Glanzend haar en mooie nagels met een simpel pilletje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.