Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Getest! Hannah Cell Active inclusief filmpje

Op het moment dat ik dit artikel aan het schrijven ben zit ik met een knalrode, gloeiende en warme wang en klinkt het misschien alsof ik een bezoekje aan de tandarts heb gebracht maar nee, ik heb een nieuw en revolutionair huidverzorgingsproduct getest: de Hannah Cell Active. Hannah is een huidverzorgingsinstituut dat in 1979 is opgericht door Hannah Hakze en is specialist in huidtherapie met als belangrijkste doel zichtbare en vooral duurzame huidverbetering.

Eén van de redenen van huidveroudering is de afname van de bloedcirculatie en daar is de Hannah Cell Active speciaal op gericht. De Cell Active  geeft namelijk een intensieve zuurstofimpuls aan je huid en verhoogt daarmee de doorbloeding en zuurstoftoevoer, zorgt het ervoor dat producten die je op je huid aanbrengt beter worden opgenomen, heft het blokkades op en werkt het celvernieuwend en huidverbeterend. Da’s een hele rij aan beloften in ieder geval! Hannah Cell Active is in principe geschikt en toepasbaar voor iedere vorm van huidverbetering en huidverjonging. De Cell Active komt in een mooie glazen transparante flacon met een matgrijze dop en ziet er lekker strak en chique uit. De flacon van 50 milliliter is voorzien van een handig en hygiënisch pompje waarmee het product makkelijk te doseren is en op de achterkant vind je alle werkende stoffen die het bevat.

Ik zag er eerlijk gezegd wel een beetje tegenop om dit product te gaan testen, omdat me vooraf werd verteld dat het best een heftig effect zou kunnen geven in de vorm van roodheid en warmte. Desondanks heb ik het product toch direct op mijn gezichtshuid aangebracht, zo vind ik het zelf toch het beste te testen en te beoordelen en tenslotte is daar ook voor bedoeld. Het is de bedoeling dat je de Cell Active op een goed gereinigde huid aanbrengt en om het effect en de warmte nog wat intenser te maken kun je eventueel een warme handdoek of washandje over het behandelde gebied aanbrengen. Je brengt het aan door simpelweg een beetje van het product op je vingers te nemen en dit in je huid te masseren, net zolang tot het warm wordt en een beetje gaat branden en prikken. De crème zelf is wit van kleur en heeft een beetje een zalf-achtige geur, die overigens niet heel aanwezig is.

In het onderstaande filmpje laat ik je zien hoe ik de Cell Active heb aangebracht en wat het met mijn huid deed!

Zoals je in het filmpje kunt zien was er met de doorbloeding van mijn rechterwang niets mis, wat af te lezen is aan het feit dat het gehele gebied rood werd en er geen gedeelten ‘wit’ bleven. Daar waar de huiddoorbloeding niet optimaal is (kunnen tekenen zijn van huidveroudering of huidproblemen) wordt de huid dus niet rood en moet je de huid wat extra masseren en als het ware wakker schudden.

Huid net na behandeling met Cell Active

Huid 2 uur na behandeling met Cell Active

Je kunt de Hannah Cell Active gebruiken als kuur voor je huid en dat houdt in dat je deze gedurende 14 dagen twee keer per dag aanbrengt. Je kunt deze kuur na enkele weken rust vervolgens een aantal keer herhalen. Hartstikke leuk natuurlijk, maar daarbij is voor het gemak wel even vergeten dat je gedurende de helft van die twee weken met een knalrood hoofd rondloopt en ik denk dat dat veel meiden niet heel aantrekkelijk in de oren klinkt. Ik denk dat je deze Cell Active dan ook beter af en toe kunt gebruiken om je huid een goede oppepper te geven, het lijkt me eerlijk gezegd ook weer niet heel goed om dit heel vaak te doen. Ik zou het zelf in ieder geval niet heel prettig vinden om dit 2 weken achtereenvolgend op mijn gezicht aan te brengen. Dat wil niet zeggen dat ik het helemaal niet meer ga gebruiken, want na deze eerste test heb ik dus wel het idee dat het mijn huid wakker heeft geschud en ook dat verzorgingsproducten die ik naderhand heb opgebracht op één of andere manier echt beter en sneller door mijn huid worden opgenomen. Een paar uur na de behandeling is de roodheid zo goed als weggetrokken en heeft mijn huid een mooi, fris en gezond roze tintje. Gelukkig, want toen ik dat knal- en knalrode gezicht van me zag begon ‘m toch wel een béétje te knijpen of dat écht nog wel weg zou trekken….

 Pluspunten
Cell Active is heftig, maar lijkt mijn huid wel wakker te schudden
Roodheid is na 2 à 3 uur verdwenen
Verzorgingsproducten die ik naderhand aanbreng lijken sneller en beter door mijn huid te worden opgenomen
Flacon ziet er mooi uit en heeft handig en hygiënisch pompje

Minpunten
Behandeling met Cell Active is vrij heftig en dit uit zich in roodheid, warmte en prikkelend en brandend gevoel
Prijs van € 38,00, al krijg je daar wel een grote flacon van 50 ml voor

De Hannah Cell Active is voor € 38,00 onder andere te verkrijgen via www.hannahwebshop.nl en bij ruim 300 huidcoaches (Hannah salons) door heel Nederland waar de behandelingen met Hannah worden gegeven en waar de Hannah producten worden verkocht.

Voor de adressen van Hannah huidcoaches en meer informatie over de producten kun je kijken op www.huidcoach.nl

Q: Ben jij bekend met het merk Hannah? Zou je de Cell Active willen proberen of lijkt het je maar niks?

7 reacties op “Getest! Hannah Cell Active inclusief filmpje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.