Categorieën
Beauty

Get Glam met Coca-Cola Light!

Advertorial ‐ Twee geweldige merken hebben hun krachten gebundeld en zijn een hele leuke samenwerking aangegaan: Coca-Cola en Benefit! Deze samenwerking is vooral leuk voor jou, want er zijn namelijk supergave dingen te winnen! Allereerst maak je ieder uur kans op een Benefit make-up pakket met daarin een Tan About Town kit, een rose-tinted lip & cheek stain, een Lip Shine en een Ring My Bella eau de toilette. Daarnaast is er ook nog eens een geweldige hoofdprijs: een VIP Fashion Day voor jou en 2 vriendinnen inclusief personal stylist en fashioncheque ter waarde van maar liefst 1000 euro per persoon! Wat je hiervoor moet doen? Een heel leuk spelletje spelen!

In deze online Get Glam game ben je Eleanor, Bernadette of Irene en ga je lekker shoppen. De bedoeling van het shoppen is hetzelfde als in het echte leven: zoveel mogelijk items verzamelen! Echter heb je hierbij nog de extra opgave dat je je niet mag laten onderbreken door één van de opdringerige verkopers, want anders is het game over! Hoe meer je shopt hoe voller je energiebalk onderin wordt en om mee te dingen naar de prijzen moet je minimaal 40 seconden winkelen.

Hoe supervet zou het zijn als jij die exclusieve VIP Fashion Day voor jou en twee vriendinnen in de wacht sleept waarbij jullie allemaal maar liefst 1000 euro mogen spenderen! De winnares van deze te gekke prijs zal op 9 april a.s. bekend worden gemaakt. Succes!


Speel hier de Get Glam online game!