Categorieën
Beauty Nieuws

Favoriete producten

De afgelopen twee weken hebben we weer van alles getest. Niet elk product kunnen we fijn vinden, hoewel we over het algemeen fijne producten voor onze kiezen krijgen. We hebben onze goudeerlijke mening gegeven. Daar hoef je het niet mee eens te zijn, meningen zijn er om te verschillen. De wereld zou wel heel saai worden als we allemaal altijd dezelfde mening hebben. Natuurlijk hebben wij ook onze favorieten. Van alle geteste producten kan er maar één product de aller fijnste zijn. Beauty redacteur Mariëlle vertelt je welk getest product van de afgelopen twee weken zich in haar ogen het fijnste product mag noemen.

2weken

“In twee weken tijd viel het wel mee met het testgehalte omdat ik mijn trucendoos heb opengetrokken waardoor een aantal beauty-artikelen werden opgevuld met mijn persoonlijke tips, trucs, beautygeheimen en dingen die je echt gezien móet hebben. Maar ik snap heus wel dat jullie niet alle geteste producten hebben onthouden, dus daarom som ik ze nog even op:
–  Marbert Pura Clean
Rimmel Sweetie Crush
Rimmel ScandalEye Curve Alert Mascara
Time in a Bottle
Kneipp Ultiem Verzorgende Badolie beauty geheim
Max Factor Colour Elixir Lipstick 715

2weken2

And the winner is… het product waar ik het aller aller blijste van werd is Time in a Bottle van Philosophy, omdat ik direct al merkte dat mijn  huid meer straalde en gevoed werd terwijl ik er maar een heel klein beetje van hoefde te gebruiken. Je moet wel een geweldig product zijn als je een intens droge huid mooier kan maken, terwijl de huid aan het wennen is aan de extreme kou. Normaal zou mijn huid er nu uitzien als het afgestroopte velletje van een slang. Dat is echt niet fijn. Nu lijkt mijn huid meer op de nieuwe huid van een slang. Oké, dat is misschien ook wel een beetje overdreven, maar je hebt geen idee hoe blij ik ben met dit product. Het is zo geconcentreerd voedzaam dat het bijna ongeloofwaardig lijkt. En stiekem vond ik het professortje spelen voordat het product gebruikt wordt nog het aller leukste.”

Q: hebben jullie ook een favoriet?

5 reacties op “Favoriete producten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.