Categorieën
Beauty Nagels

Exclusieve DA Glamour Nails

Met de nieuwe DA Glamour Nails nagellaksetjes kun je je glittercreativiteit kwijt op je nagels. Met verschillende effecten kun je glitters aanbrengen op je nagellak. Femme Magazine’s Mariëlle doet het voor.

DA1

DA brengt variatie in glitternagellak. Niet met verschillende kleuren glitternagellak, maar door zelf te kunnen bepalen hoe je de glitters op je nagellak aanbrengt. Femme Magazine’s Mariëlle gebruikte de kleuren Sea Jewel (grauw blauw) en Glitterball (rood). Speciaal voor de feestdagen zijn deze Glamour Nails nagellaksetjes exclusief en tijdelijk verkrijgbaar bij DA.

De nagellak zelf heeft zeker twee lagen nodig wil het dekkend zijn. Laat eerst de eerste laag goed drogen voordat je de tweede laag aanbrengt en laat die ook heel goed opdrogen.

Helaas worden er bij de nagellak en glittercombinatie geen sjabloontjes geleverd. Je kunt ook zonder sjabloontjes te werk gaan. Je kunt je nageltip met een topcoat lakken en de glitters over de natte lak strooien, zodat de glitters erop blijven plakken. De andere nagellak moet volledig droog zijn, anders blijven de glitters daar ook aan plakken.

DA2
Als je een slabloontje wil maken, staat op de verpakking dat je dan met een perforator een gat kunt perforeren in een stukje tape. Dit gaat niet zo gemakkelijk als het er staat.

DA3
De tape, in Mariëlle’s geval plakband, want ze had geen tape voor handen, blijft aan de perforator plakken, waardoor de randjes van het gaatje een beetje samentrekken. Het gaatje is naar haar mening ook wat aan de grote kant, want het bedekt bijna haar hele nagel.

DA4
Met een topcoat heeft ze het gat gevuld en terwijl de coat nog nat was strooide ze de glitters erover heen. Het idee is leuk, maar het resultaat is niet heel indrukwekkend.

DA5
Een andere manier om de glitters aan te brengen, die niet op de verpakking staat, is één nagel te beglitteren. Dit kun je doen door de glitters op de nog natte nagel te strooien, waarmee je het risico loopt dat de glitters ook vermengen met de nagellak op andere nagels. Je kunt ook de hele boel laten drogen, en op de nagel die je wil laten glinsteren een topcoat aanbrengen en op de natte coat de glitters te strooien.

Tijdelijk exclusief verkrijgbaar bij DA voor €4,99.

5 reacties op “Exclusieve DA Glamour Nails”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.