Categorieën
Beauty Make-up

Etos Max Volume Hypo Allergeen mascara

Etos verkoopt naast diverse cosmeticamerken ook natuurlijk een eigen make-up lijn en blijft deze door de jaren heen ook heel regelmatig updaten. Een paar nieuwe items die onlangs in de Etos schappen zijn verschenen zijn onder andere een nieuwe foundation, de feestelijke Chrystal Word kerstcollectie, een aantal (crackle) nagellakjes en ook was het tijd voor een nieuwe mascara: de Max Volume Hypo Allergeen, speciaal voor gevoelige ogen.

Het bijkomende persbericht van Etos vertelt dat deze nieuwste aanwinst oneindig volle en lange wimpers geeft en heel geschikt is voor meiden die lenzen dragen of snel last hebben van gevoelige ogen. De mascara is hypoallergeen getest en parfumvrij en bevat daarnaast ook nog een aantal verzorgende bestanddelen zoals bijenwas waardoor je wimpers zacht en soepel blijven. Verder belooft de mascara je wimperhaartjes mooi te scheiden en ze mooi volume te geven.

Het gehele huismerk assortiment van Etos vind ik er altijd een beetje simpel en saai uitzien en daar is de ze mascara geen uitzondering op. Toch vind ik ‘m met het overall wit en de zilveren, glimmende letters toch nog wel iets stylish hebben. Het borsteltje van deze mascara is er één met weinig bijzonderheden of poespas: gewoon een vrij smal, langwerpig borsteltje dat er prima uitziet.

Ik vind het borsteltje er best veelbelovend uitzien en dat blijkt hij ook wel waar te maken. De mascara is niet klonterig en er zit niet teveel aan het borsteltje waardoor je mooie natuurlijk aangezette wimpers krijgt. Wat me ook opvalt is dat de mascara mijn wimpers erg mooi separeert en ze een mooie krul en lengte geeft. Nou, wat wil je nog meer van een mascara!

Ik moet toegeven dat ik vooraf niet heel hoge verwachtingen van deze mascara had, maar dat bleek helemaal niet terecht. De Max Volume Hypo Allergeen doet wat een mascara moet doen: hij geeft mooie natuurlijke, volle, lange en gesepareerde wimpers en doet zeker niet onder voor de mascara’s die 3 keer zo duur zijn.

 Pluspunten
Separeert mijn wimpers en geeft ze mooi volume en lengte
Borsteltje werkt erg prettig
De prijs van slechts € 3,99

Minpunt
Buitenkant van de mascara had wel iets spannender gemogen

De Max Volume Hypo Allergeen mascara is vanaf nu voor € 3,99 verkrijgbaar bij Etos.
Let op! Nog tot en met t/m 11 december krijg je de 2e Hypo Allergeen mascara voor de halve prijs.

 Q: Wat vind jij over het algemeen van de Etos eigen merk make-up?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

12 reacties op “Etos Max Volume Hypo Allergeen mascara”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.