Categorieën
Beauty Make-up

Essence Stay With Me lipgloss

Eerlijk gezegd heb ik in mijn leven nog niet veel lipglossjes van Essence gebruikt en vraag me niet waarom maar ze hebben me gewoon nooit zo getrokken. Nu Essence haar hele assortiment weer ’s lekker heeft opgepimpt zien de StaY with me lipglossjes er toch wel heel aantrekkelijk uit en wilde ik deze toch wel eens graag aan een test onderwerpen!

De Essence StaY With Me longlasting lipgloss belooft een kleurrijke en rijk glanzende lipgloss te zijn en dat klinkt natuurlijk altijd goed. Van buiten zien de glossjes er best leuk uit; ze zijn lekker klein, breed en compact, liggen daardoor heel prettig in de hand en onderscheiden zich met deze vorm ook een beetje van standaard de langwerpige, dunne glossjes. Ook de kleurtjes zien er heel veel belovend uit’; het zijn allemaal lekkere frisse vrolijke kleurtjes en dat is natuurlijk wat we willen in de zomer!

De StaY with me gloss is er in de kleurtjes: 01 Me & my icecream, 02 My favorite milkshake, 03 Candy bar, 04 Trendsetter, 05 I like cotton candy, 06 Berry me en 07 Kiss kiss kiss.

De kleurtjes die ik voor jullie heb uitgetest zijn de 01 Me & my icecream, 02 My favorite milkshake en 04 Trendsetter.

Bij het openen van de glossjes zien je een nogal apart gevormde apllicator die niet heel standaard is voor een lipgloss. Volgens Essence zou de gloss juist door deze speciaal gevormde applicator heel makkelijk zijn aan te brengen.

De glossjes hebben allemaal een lekker zoet geurtje die je in combinatie met de namen van de glossjes bijna het water in de mond doet lopen, mmm!

Vanaf de buitenkant zien de kleurtjes er al heel mooi uit en wanneer ik ze swatch blijken ze dat ook echt te zijn.
De 01 Me & my icecream is heel mooi licht babyroze, de 02 My favorite milkshake is peachy/nude en de 04 Trendsetter heeft een beetje een framboos-achtig kleurtje. Kleurtjes die ik altijd graag draag!

Als je het applicatortje uit de huls van de gloss trekt voel je dat de gloss wel iets plakkerig is, maar wanner je het dan op je lippen aanbrengt vind ik het eigenlijk wel meevallen en heb je er niet echt heel veel last van. Bij het swatchen viel me wel op dat de gloss niet direct helemaal 100% dekkend maar een beetje waterig is en dat je voor voldoende kleur wel meerdere laagjes aan moet brengen. Je ziet ook dat hoe meer laagjes je aanbrengt, hoe intenser de kleur wordt.

Verder vind ik het apart gevormde applicatortje eigenlijk heel fijn werken; hij is echt heel flexibel en daardoor kom je goed in alle hoekjes en gaatjes van je mond.

Vooral de 02 My favorite milkshake vind ik echt een mooi kleurtje hebben!

Ik ben eerlijk gezegd echt aangenaam verrast door deze StaY with me lipglossjes; ik vind ze erg fijn in gebruik, ze geven mooie kleurtjes, zijn niet overdreven plakkerig en blijven ook best wel een tijdje goed zitten. En dat voor slechts € 1,99!

By Sjanty vindt dit product:

De Essence StaY with me lipglossjes zijn voor € 1,99 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

8 reacties op “Essence Stay With Me lipgloss”

Hello, Sjanty,
Ik ben zo geïnteresseerd in deze essence lipglosses! Ik wil heel graag proberen, maar het is niet beschikbaar in de winkel nog meer. Wil je het verkopen? Ik kan oorspronkelijke kosten en aflevering te betalen!

Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.