Categorieën
Beauty Make-up

Essence Mini Lipgloss Set

Essence heeft in haar vaste collectie twee heel schattige Mini Lipgloss Setjes opgenomen; eentje voor de engeltjes en eentje voor de bengeltjes onder ons!

In de Mini Lipgloss Setjes zitten drie kleine lipglossjes die elk 2 milliliter bevatten. Deze twee Mini Lipgloss Setjes hebben een handig zakformaatje die makkelijk in elke tas passen en ideaal zijn om mee te nemen naar een feestje of voor onderweg. De Mini Lipgloss Setjes zijn een hard kartonnen doosje dat je kunt uitklappen en dat door middel van een magneetje aan de rechterkant sluit. Het eerste setje, de 001 Devil’s Love & Kisses is donkerroze van kleur en is zoals de naam al doet vermoeden een duivelachtig setje en deze 002 Angel’s Kisses In Heaven is oranje van kleur en heeft engeltjes als thema.

Als je het doosje openklapt zie je aan de linkerkant op de binnenflap een leuke speelse afbeelding van een Cupido-achtig engeltje met de naam van het setje:  ‘Angel’s Kisses In Heaven’.

Aan de rechterkant van het doosje vind je een blokje met daarin de lipglossjes, die door middel van een lipje vastgeklemd zitten. De glossjes liggen heel strak tegen elkaar aan en dat maakt het lastig ze er met je blote hand uit te halen, maar daarvoor kun je het lipje gebruiken. Als je deze wat omhoog trekt schiet het eerste lipglossje los en kun je ze daarna makkelijk stuk voor stuk eruit halen. Trek niet meteen te hard aan het lipje, want dan schieten de glossjes er alle drie met een noodgang uit.

De glossjes zijn van een heel schattig klein formaatje en hebben een zwart dopje. De glossjes in dit setje hebben beetje nude en transparante tinten en die in het ‘devil’ setje hebben roze-koraal kleurtjes.

Het setje bevat een doorzichtig glossje met glittertjes, een transparant glossje en een bruin/nudeachtig glossje. Leuke draagbare kleurtjes die in principe voor iedereen geschikt kunnen zijn.

De glossjes laten zich makkelijk openen en hebben een heel schattig klein en kort sponsapplicatortje. De applicatortjes brengen op zich prima aan, al zijn ze natuurlijk wel erg klein en pakken ze wanneer je wat vollere lippen hebt niet meteen je hele lipomvang. De glossjes hebben allen een licht zoet geurtje, zo ruiken de transparante glossjes een beetje naar bubblegum en de nude/bruine wat naar toffee.

Wanneer je ze opbrengt merk je dat de glossjes een heel klein beetje plakken, maar niet overdreven. Het eerste glossje lijkt van de buitenkant lichtroze, maar geeft niet meer dan een transparante glans met wat shimmer erin. De tweede is een simpele transparante gloss die je  eventueel ook over een lipstick aan kunt brengen en de derde geeft een  beetje een waterig bruin/nude-achtig kleurtje. Deze lijkt van buitenaf gezien nogal donkerbruin, maar in werkelijkheid valt dat dus mee. De intensiteit van de werkelijke kleurtjes is dus iets minder dan ze op het eerste oog doen denken en valt qua pigmentatie dus iets tegen. Ze geven allen vooral glans en niet zozeer kleur, behalve de bruine/nude die iets kleur geeft.

De glossjes blijven doordat ze een beetje plakkerig zijn op zich best even zitten, maar na verloop van tijd en wanneer je iets eet/drinkt moet je ze toch regelmatig bijwerken. Ze doen je lippen niet per definitie heel verzorgend maar eerder een heel klein beetje prikkend aanvoelen, wat ik met dit soort glossjes nooit zo heel fijn vind.

Deze Mini Lipgloss Setjes zijn makkelijk om in je party-clutch mee te nemen en heb je met één klein doosje dat niet veel ruimte inneemt meteen drie kleurtjes lipgloss bij de hand. Ook is dit setje met een klein prijsje van slechts € 2,49 ook heel geschikt en leuk om cadeau te doen. Ik denk niet dat ik zo’n setje zelf snel zou kopen, maar het is een leuk hebbedingetje om te hebben of te krijgen en eens wat anders dan anders dan de standaard lipglosses.

By Sjanty vindt dit product…

De Essence Mini Lipgloss Setjes zijn voor € 2, 49 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

7 reacties op “Essence Mini Lipgloss Set”

Ziet er leuk uit hoor! Echt schattig:) Ik ga ook even kijken of ik ze kan vinden…
En nog een complimentje, wat een leuke kleur nagellak heb je op;) Ik vind dat mint-groenige echt mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.