Categorieën
Beauty Nagels

Essence Express Dry Drops

Leuk hoor, nagels lakken maar wanneer je net als ik weinig geduld hebt is het soms echt een crime. Dan denk je dat je nageltjes na 5 minuten wapperen en blazen inmiddels wel droog zijn, maar nee hoor. Essence kent dat probleem en heeft daarom de Express Dry Drops op de markt gebracht, een product dat ervoor moet zorgen dat je nagellak binnen no time droog is!

Volgens Essence zouden je nagels met de Express Dry Drops binnen 60 seconden droog zijn. Het flesje heeft een pipetje dat het heel eenvoudig zou moeten maken om het product druppelsgewijs aan te brengen en ook zou het je nagels en nagelriemen door middel van de aanwezige vitamine E en amandelolie tegelijkertijd ook verzorgen.

Het flesje bevat 8 milliliter en het lijkt niet heel veel, maar als je bedenkt dat je steeds maar 1 klein druppeltje per nagel nodig hebt kun je er echt een heel tijdje mee doen.

De Express Dry Drops is heel simpel in gebruik: wanneer je je nagels net vers hebt gelakt laat je door middel van het pipetje 1 druppeltje (maximaal 2) op je nagel vallen. Het is wel handig om een handdoek of iets dergelijks onder je handen te liggen, want als er misschien net iets naast je vinger valt kan het een beetje een knoeiboel worden.

Het pipetje zorgt inderdaad dat je makkelijk een klein druppeltje per nagel kunt doseren en is verder geurloos. Het laat inderdaad wel een beetje vettig gevoel na op je vingers, maar dat is dus ook om je nagels en nagelriemen te voeden en verzorgen. Wat opvalt is dat de nagellak na een druppeltje Express Dry Drops inderdaad heel snel droog en uitgehard is, want toen ik per ongeluk ergens tegen aan stootte was mijn nagel niet beschadigd. Jeej!

By Sjanty vindt dit product:De Essence Express Dry Drops is voor € 1,99 verkrijgbaar bij de Kruidvat filialen die het uitgebreide Essence assortiment verkopen.

8 reacties op “Essence Express Dry Drops”

Lijkt me ideaal! Als ik weer ‘ns in de drogist ben ga ik d’r ook maar eens naar opzoek want ik vind het heelrijk om mijn nagels een kleurtjes te geven maar het geduld om ze netjes te laten drogen ontbreek, haha. Volgens mij had ik van jou ook de tip van de SOS nail creme, hij is heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.