Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

In 3 stappen een mooie, gezonde en stralende huid met Nivea! + filmpje

Advertorial – Een mooie, stralende en gezonde huid zit ‘m niet in een laag foundation, concealer en een glowy highlighter, maar begint bij een goede huidverzorging. Ik weet zelf als geen ander hoe belangrijk het is dat je je gezicht iedere dag goed verzorgd en misschien nog wel belangrijker, dat je dat doet met de juiste producten. Allereerst is het goed erachter te komen welk type huid je hebt (gevoelig, droog, gemengd of vettig) en dat je daar de voor jou geschikte producten naar kiest. Daarna is het kwestie van het iedere dag trouw uitvoeren van een drie stappenplan, die bestaat uit reinigen, verfrissen en verzorgen.

Omdat dit drie stappenplan superbelangrijk is heeft Nivea een heel divers assortiment aan gezichtverzorgingsproducten voor ieder huidtype waarmee je je gezichtshuid iedere ochtend en avond lekker kunt reinigen, verfrissen en verzorgen. Voor het reinigen van mijn huid gebruik ik zelf op dit moment heel graag de verzachtende reinigingsmelk (€ 4,04) voor de droge en gevoelige huid, die echt heel mild en superzacht is en ook nog eens heerlijk ruikt.

Daarna verfris ik m’n gezicht met een beetje verzachtende tonic (€ 4,04) en ik weet dat veel vrouwen dit altijd een beetje onzin vinden maar geloof me, dit is juist één van de belangrijkste stappen! In de eerste plaats haalt tonic de laatste restjes make-up weg die nog op je gezicht zijn achter gebleven en in de tweede plaats sluit het de poriën na het reinigen, dus overbodig is deze stap zeker niet.

De derde en laatste stap is het verwennen van je gezicht met een lekkere dag- en nachtcrème. Zelf had ik bij dagcrème lange tijd zoiets van: hmmpf, is dat nou echt nodig?! maar daar ben ik inmiddels wel van teruggekomen. De hydraterende dagcrème van Nivea (€ 8,45) met SPF 8 zorgt namelijk dat je huid overdag beschermt is tegen de uv-stralen van de zon, uitlaatgassen en andere schadelijke invloeden en zorgt behalve voor hydratatie ook dat je later geen rimpelig en uitgezakt huidje krijgt en dat lijkt me toch zeker wel het smeren waard!

Pssst, als je op de website van Nivea je gegevens invult maak je kans op één van de maar liefst 300 3-stappen reinigingspaketten!

Q: Met welke producten reinig jij ’s morgens en ’s avonds je gezicht? Maak je dan ook gebruik van een drie stappenplan?
Kom vanmiddag trouwens zeker nog even terug op By Sjanty, want dan zal er zoals je gewend bent ook nog een artikel verschijnen!

5 reacties op “In 3 stappen een mooie, gezonde en stralende huid met Nivea! + filmpje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.