Categorie├źn
Beauty Lichaamsverzorging

Dove Derma Spa Summer Revived

Twee dagen geleden schreven we al over de nieuwe lijn van Dove: Dove Derma Spa. In die lijn zit ook Summer Revived, een bodylotion met zelf bruiners voor de dagelijkse sun-kiss. 

Opvallend aan deze body lotion is dat het in twee varianten te verkrijgen is. Voor de lichte tot medium huid en voor de medium tot donkere huid. Veel zelf bruiners pakken erg vlekkerig uit, dus waren we extra benieuwd naar het effect van deze body lotions.

dove_summer_revived_1

dove_summer_revived_2

De tubes zijn mooi goudkleurig en de inhoud ruikt gelukkig niet te zoet. De lotion heeft dezelfde structuur en kleur als dat van een normale bodylotion, maar laat eenmaal opgebracht wel een glimmend laagje achter.

Eenmaal aangebracht voelen handen en armen heel zacht aan, en van een opvallend Jersey Shore oranje kleur is gelukkig ook niets te merken. De lotion zorgt niet zozeer dat de huid veel bruiner wordt, maar toch is er degelijk verschil te zien tussen beide armen.

dove_summer_revived_3

Op bovenstaande foto is de rechterhand ingesmeerd met de lotion, en de linkerhand niet. Echt veel verschil is niet te merken, behalve dat de huid minder bleek en wat gezonder oogt.

Dit product raden wij dan ook aan aan vrouwen die zelf bruiner gebruiken over het algemeen nog een beetje eng vinden, maar toch eens het verschil willen uitproberen. Dan krijg je net zoals de verpakking voorspelt een sun-kissed huidje.

Q: Wat vind jij van deze bodylotion?

2 reacties op “Dove Derma Spa Summer Revived”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.