Categorieën
Beauty Make-up

Demake’Up Facelook

Door Alette – Uitgedaagd door Demak’Up dook ik mijn make-upla in om te gaan experimenteren. Al vier facelooks waren er gemaakt door Demake’Up en aan ons bloggers om de vijfde look te creëren. Kijk je mee om te zien wat ik er van heb gemaakt?

Allereerst nog even de looks van Demake’Up zelf op een rijtje. Grunge, Glamour, Colorful en Ready to Party. Demake’Up nodigt vrouwen uit om lekker te gaan experimenteren met make-up. Gaat het niet meteen goed? Niks aan de hand ‘It will come off!’

Dan zal ik nu iets vertellen over mijn look. Het thema dat ik heb gekozen is ‘Modern Dreams’ en geeft een dromerige look met moderne, felle kleuren.

Modern Dreams

De ooglook die ik voor deze look maakte uitgelicht:

Op de foto’s droeg ik ook nog nepwimpers, maar deze had ik er al afgehaald toen ik de foto’s van de ooglook maakte. Wat zijn dat een vervelende dingen om te dragen zeg!

Meer Modern Dreams:

Foto’s door Jorgen van de Burgt

Ik ben benieuwd om te horen wat jullie van deze look vinden en of het een goede aanvulling is op de vier looks die er al waren.

Liefs, Alette

 – Alette schrijft eens per week voor By Sjanty en daarnaast dagelijks op blissfulbeauty.nl –

22 reacties op “Demake’Up Facelook”

Je ooglook vind ik prachtig! Evenals de kleur lipstick die je draagt. De basis (foundation, poeder, …) vind ik er erg dik op liggen. Het oogt een beetje als een pannekoek-effect. Op de eerste foto vind ik je hierdoor ietwat ouwelijk ogen. Terwijl je zo’n jonge frisse meid bent 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.