Categorieën
Beauty Nagels

De mooiste blauwe nagellakjes

Zoals in mijn make-up ABC voor deze lente al duidelijk naar voren kwam is dat we dit voorjaar op de nagels veel blauw en voornamelijk jeans- en denimblauw gaan zien. Denk maar aan de Pupa Jeans N’Roses en de KOH Vintage Jeans collectie, die helemaal op deze trend geïnspireerd zijn. Ik had het idee dat er zich bij mij zelf helemaal niet zo gek veel blauwe lakjes in mijn stash zouden bevinden, maar na deze even helemaal overhoop te hebben gehaald heb ik toch een heel aantal verschillende blauwtinten tevoorschijn weten te toveren!

De kleur blauw kun je onderverdelen in enorm veel verschillende tinten en er zijn even zoveel verschillende namen aan te geven, zo is er onder andere lichtblauw, donkerblauw, babyblauw, indigo, kobaltblauw en ga zo nog maar even door!

1. Kiko Nail Lacquer – 340
Och, ik vind dit zo’n prachtig knallend kleurtje! Ik draag het lakje echt veel te weinig, maar ik denk dat daar nu snel verandering in gaat komen nu ik weer eens gezien heb hoe mooi ie is!

2. Nail Polish by Barry M – 295 Pure Turquoise
De Pure Turquoise gaat, zoals de naam al zegt, meer richting turquoise en is een heel mooi intens helderblauw lakje met een beetje een groenige ondertoon.

3. China Glaze Electropop  1030 Kinetic Candy
Babyblue it is! Kinetic Candy uit de Electropop collectie van China Glaze is een mooi zacht en schattig lakje met een creamy glans.

4. Rimmel Lycra® Pro  420 Aqua Cool
Aqua Cool
is weer een heel andere tint blauw dan de voorgaande lakjes en is meer jeans-achtig van kleur.

5. Rimmel 60 Seconds  840 Blue Eyed Girl
Het meest nieuwe lakje van allemaal, deze Blue Eyed Girl van Rimmel. Hoe meer ik deze zie, hoe mooier ik ‘m vind worden met die helderblauwe kleur!

6. Catrice Ultimate Nail Lacquer – 400 Blue Cara Ciao
Deze Catrice Blue Cara Ciao lijkt wel wat op de Blue Eyed Girl van Rimmel, maar is net een tintje lichter. Dit lakje doet me qua kleur en met die exotische naam echt denken aan een knalblauwe zee met een hagelwit strand!

7. Rimmel I ♥ Lasting Finish – 198 Azure
Deze Azure is geen creamy lakje als alle overige wel zijn, maar heeft een metallic finish en valt daarmee wel op!

8. Catrice Ultimate Nail Lacquer 350 Hip Queens Wear Blue Jeans!
Dit lakje zou zo uit de KOH Vintage Jeans collectie kunnen komen met de jeans-achtige donkerblauwe kleur en mooie, fijne eveneens blauwe glittertjes.

9. NYC In A New York Color Minute 208 Pier 17
Nu ik ze zo naast elkaar heb geswatched valt het me pas op hoeveel deze van NYC (New York Color) lijkt op de Blues Brother Vol. II van Catrice!

10. Catrice Ultimate Nail Lacquer – 580 Blues Brother Vol. II
Als je goed kijkt is deze Blues Brother Vol. II net iets donkerder van kleur dan de Pier 17 en heeft heel veel mooie shimmertjes.


Q: Wat is/zijn jouw favoriete blauwe nagellak(jes)?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

30 reacties op “De mooiste blauwe nagellakjes”

Blauw is echt een mooie nagellak kleur he !
Ik heb ook veel blauw, en blue’s brother is echt een van mijn favo lakjes 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.