Categorieën
Beauty Make-up

De mascaratest

Het is moeilijk om te bepalen welke mascara voldoet aan jouw eisen zonder te testen. Om de keuze makkelijker te maken hebben wij verschillende mascara’s getest en de resultaten vastgelegd op beeld.

mascaratest1

Geen mascara is hetzelfde
Geen vrouw is het zelfde en zo is ook geen wimper hetzelfde. Daarbij heeft iedere vrouw een andere mening over hoe de perfecte wimper eruit moet zien. En daarom zijn er tal aan mascara’s verkrijgbaar. Maar welke mascara past bij jouw wimpers en welke mascara doet wat jij wilt? Welke mascara is de fijnste? Eigenlijk weet je dat pas wanneer je het probeert. Maar ja, “even” een mascara proberen is simpeler gezegd dan gedaan en kost ook nog eens een hoop doekoes. Zoals je van foundations en dagcrèmes vaak een proefmonstertje kunt proberen, kan dat bij mascara’s niet. Er bestaan namelijk geen proefmonsters voor mascara’s. Super jammer. Maar om je toch een soort van ervaring mee te geven hebben we drie mascara’s getest en in beeld gebracht. Zo kun je toch zien wat ze doen, zonder ze eerst aan te hoeven schaffen.

mascaratest2

De test
We hebben drie verschillende mascara’s naast elkaar gehouden voor de test: Vamp! van Pupa Milano, Masterpiece Glamour Extentions van Max Factor en Sumptuous Extreme van Estée Lauder. Niet de minsten dus.

mascaratest3 mascaratest4
Pupa Milano Vamp! Mascara (€17,50)

mascaratest5 mascaratest6
Max Factor Masterpiece Glamour Extentions 3-in-1 Volume Mascara (€17,90)

mascaratest7 mascaratest8 mascaratest9
Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara (€29,00) Die nu bij de Bijenkorf in een mini-variant verkrijgbaar is voor €7,00!

Q: Welke mascara voldoet het beste aan jouw eisen?

 

Één reactie op “De mascaratest”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.