Categorieën
Beauty Make-up

CK One Powder Eyeshadow – 510 Liberated

Mijn eerste kennismaking met make-up van CK One zal me altijd bij blijven, bijna een jaar na dato ben ik nog steeds helemaal verzot op het Color Powder Eyeshadow Quad 200 Disco. Ja, de kleuren zijn prachtig – nee, schitterend – maar ook het paletje zelf mag er wezen. Geen simpele schroef- of draaidop maar eentje die je opzij zwiept en ja, het straalt gewoon wat uit. Het klonk me dan ook als muziek in de oren dat CK One nu ook met een aantal mono oogschaduws komt, waarvan ik er alvast eentje geprobeerd heb!

De CK One Powder Eyeshadow mono’s hebben een zogenaamd ‘natte en droge’ formule, wat simpelweg wil zeggen dat je ze zowel droog als vochtig kunt aanbrengen. Droog zijn de kleuren zacht en subtiel en vochtig worden ze lekker booming en dramatic. De CK One mono’s hebben een mooie moderne look met de witte glanzende bovenkant en matzwarte onderkant en zijn lekker compact en stevig.

Er zijn maar liefst 12 verschillende mono’s, variërend van donkerpaars tot huidskleurig en van donkerbruin tot kobaltblauw: 100 Exposed, 200 Obsessed, 300 Muse, 400 Ironic, 500 Jaded, 510 Liberated, 700 Infinite, 710 Ambitious, 720 Evolved, 730 Driven, 800 Empowered en 810 Fearless.

De 510 Liberated die ik heb mogen proberen heeft een hele mooie groene kleur met een iets blauwe ondertoon en een glanzende, licht shimmery finish. Droog al prachtig, maar iets vochtig wordt de kleur nog sprekender en intenser en meer shiny van finish. What a beauty!

De CK One Powder Eyeshadows zijn vanaf september voor ongeveer € 17,00 verkrijgbaar op Douglas.nl en in geselecteerde Douglas winkels.

Q: Wat vind je van de CK One Powder Eyeshadow 510 Liberated?

22 reacties op “CK One Powder Eyeshadow – 510 Liberated”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.