Categorieën
Beauty Nieuws

Les Perles de Chanel voorjaarscollectie 2011

Voor de lente van 2011 komt Chanel met de ‘Les Perles de Chanel’ (‘De Parels van Chanel’) make-up collectie.
Coco Chanel stond bekend om het dragen van parels en noemde parels het perfecte symbool van stijl, omdat ze met hun charme en eenvoud een gezicht kunnen laten stralen. De Creative Director van Chanel Make-up, Peter Philips, liet zich voor de nieuwste Chanel make-up lijn ook inspireren door de parel en zien we er daardoor veel parelmoertinten in terug.

Ombres Perlèes de Chanel
Oogschaduw

Deze limited edition oogschaduw hult je oogleden in een elegante parelmoerglans en creëert een schitterende oogopslag dankzij de 5 weelderige tinten genaamd: Blanc Perlé, Rose Porcelaine, Violine Clair, Gris Vert en Gris Noir Scintillant. Variërend van stralend parelwit tot de betoverende diepten van stormachtig grijs.
Het geheim van de glans en zachtheid van deze oogschaduw is een geheel nieuwe formule met een poederige textuur die verrassend romig aanvoelt. Chanel heeft voor deze betoverende tinten een prachtig doosje ontworpen.
Dit doosje bevat twee applicators met een penseel- en een mousse uiteinde om de tinten op frisse en spontane wijze aan te brengen.
Uiteraard kun je de tinten ook vrijelijk met de vingertoppen aanbrengen.

€ 50,00

Les 4 Ombres
Palet met vier poeder-oogschaduws

De geavanceerde textuur en de veelzijdigheid van de tinten van dit oogschaduwpaletje met de naam Regard Perlé maken het mogelijk verschillende effecten te creëren: mat, poederig, satijnachtig, metaalachtig en extreem metaalachtig.
Een hoge concentratie minerale pigmenten zorgt voor een stralend resultaat en een veelzijdigheid van kleureffecten: mat, iriserend of satijnachtig.
De aanwezigheid van gezuiverde olie zorgt voor een gemakkelijke aanbrenging en een glanzend effect.

€ 46,51

Poudre Universelle Compacte
Satijnachtige, transparante compacte gezichtspoeder

Deze gezichtspoeder met de naam Rose Merveille zorgt voor een matte, egale en transparante teint zonder imperfecties en geeft een natuurlijke, stralende en heldere effect.
De uiterst fijne en luchtige textuur is zeer aangenaam en zacht voor een optimaal comfort.
Deze poeder heeft het maquillageresultaat van een losse poeder met het gemak van een geperste poeder.
Samenstelling op basis van gemicroniseerde talk voor zachtheid en een natuurlijk matterend effect. Foto-reflecterende pigmenten verbergen imperfecties en zorgen voor een heldere teint. De aanwezigheid van lauryol lysine, een derivaat van aminozuren, geeft comfort en gladheid aan de textuur.

€ 37,00

Joues Contraste
Poeder blusher

Een veegje kleur van deze blush met de naam Espiègle zorgt voor een gezonde uitstraling.
Een professioneel product om uw gezicht te structureren en reliëf mee aan te brengen.
Deze gebakken poeder blusher is het resultaat van een exclusief fabricageproces van Chanel. De compacte en zijdezachte poeder laat zich gemakkelijk aanbrengen en progressief vervagen.

Het doosje bevat een penseel met natuurlijk haar.

€ 36,00

Le Crayon Yeux
Oogcontourpotlood

Dit oogpotlood in de kleur Gris Scintillant trekt een nauwkeurig, duidelijk en mat lijntje rond de oogomtrek om de oogopslag te vergroten en te accentueren.
Voor een fluwelen schaduw kun je dit potlood op het ooglid gebruiken en lichtjes vervagen met het soepele gummetje. Het is een zacht en compact potlood dankzij de aanwezigheid van microkristallen wassoorten, verrijkt met vitamine E en extract van kamille.

De Crayon Yeux is voorzien van een latex gummetje en een puntenslijper.

Oogheelkundig getest.

€ 19,50

Rouge Allure
Satijnachtige lippenstift

Rouge Allure van Chanel zorgt voor een tijdloos vrouwelijk gebaar en vernieuwt, verrast en vindt de lippenstift opnieuw uit. Met één klik komt de sensueel met goud beklede lippenstift uit de zwart gelakte huls tevoorschijn, klaar om nauwkeurig te kunnen worden aangebracht.
De fijne textuur met het effect van een tweede huid, uiterst zacht en soepel, smelt op de lippen voor een stralend satijnachtig maquillageresultaat. De combinatie van karitéboter en geconcentreerde canola-olie zorgt voor een optimaal comfort en zachtheid.
Verkrijgaar in twee nieuwe kleuren Flamboyante en Coquette.

€ 29,49

Rouge Coco
Hydraterende crèmelippenstift


De nieuwe samenstelling van Rouge Coco lippenstift met een romige en zachte textuur combineert hydratatie en comfort. Het door Chanel gecreëerde hydraterende complex hydrateert gedurende 8 uur vanaf het eerste gebruik.
Rouge Coco geeft een stralend satijnachtig maquillage resultaat.

Trouw blijvend aan de kleuren zwart en goud krijgt Rouge Coco een nieuwe metalen huls met een modern en tijdloos design.

Verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren Jersey Rose en Peregrina.

€ 28,50

Lèvres Scintillantes

Lipgloss met intense glans

Deze lipgloss zorgt voor een ultra glanzend gekleurd effect.
De tegelijk vloeibare en volle gel-textuur laat zich gemakkelijk aanbrengen en geeft comfort aan de lippen.
Een geleermiddel van minerale oorsprong zorgt voor de vloeibare en volle textuur. Esters zorgen voor een romig en verzachtend effect, het soepel aanbrengen en het optimaal verdelen voor een glanzend resultaat. De aanwezigheid van organische stroperige polymeren zorgt voor een lange houdbaarheid van de glans.

Verkrijgbaar in twee nieuwe tinten Nakkar en Aragonite.

€ 24,49

Le Vernis

Nagellak

Deze nagelak is diep kleurend en hoogglanzend en tegelijk een echte nagelverzorging die de broosheid van de nagels respecteert.
De nagellak is sneldrogend en langhoudend.
Een originele en exclusieve formule van Le Vernis van Chanel is ontwikkeld op basis van specifieke harssoorten. De bioceramiden, natuurlijke bestanddelen die de formule verrijken, zorgen voor een verstevigend effect. Een juiste dosering solventen zorgt voor een glanzende en beschermende laag.

Een ergonomische dop voor een betere grip en een trechtervormige hals voor een nauwkeurige dosering zonder morsen, zelfs bij een omgevallen flesje. Verkrijgbaar in drie tinten: Pearl Drop, Black Pearl en Peche Nacrée.

Samenstelling zonder tolueen. Dermatologisch getest.

€ 21,50

De ‘Les Perles de Chanel’ collectie is vanaf 15 januari 2011 te verkrijgen.

OUGE COCO kleurt de lippen met een dagelijks, vanzelfsprekend en eenvoudig gebaar. Deze lippenstift met romige en zachte textuur is de bondgenoot van elke moderne vrouw op elk moment uit haar leven dankzij de luxueuze en tijdloze verpakking die zonder moeite een plaatsje vindt in haar handtas.
De nieuw samenstelling van ROUGE COCO combineert hydratatie en comfort. Het door CHANEL gecreëerde Hydraterend complex hydrateert gedurende 8 uur vanaf het eerste gebruik. De keuze van uiterst fijne pigmenten verhoogt het comfort. ROUGE COCO geeft een stralend satijnachtig maquillage resultaat.Trouw blijvend aan de kleuren zwart en goud krijgt ROUGE COCO een nieuwe metalen huls met een modern en tijdloos design.De 30 elegante en stralende tinten uit de collectie zijn gemakkelijk te dragen, te combineren en te variëren al naargelang het humeur.
Hun namen verwijzen naar mythische plaatsen en lievelingssieraden, naar passies en symbolen uit het intieme leven van Coco Chanel. Nog nooit uitte een klassieker zich met zo een grote vrijheid.

Met ROUGE COCO kan elke vrouw het plezier van een lippenstift ontdekken of herontdekken. Peter Philips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.