Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Catrice ‘NEONaturals’ Ultimate NATURAL Nail Lacquers

Het neon kleurgeweld van begin deze week leek ondanks het niet heel kleurrijke seizoen wel goed in de smaak te vallen, maar misschien zijn de zes NEONaturals lakjes die ik vandaag voor je in petto heb in deze tijd van het jaar net iets meer gepast. De naam van de collectie verklapt het al een beetje: naast zes knalkleurtjes heeft Catrice ook nog eens 6 natural lakjes gefabriceerd, speciaal voor de dames die hun nagels graag wat meer naturel en subtiel houden. Get ready for some pretty NATURAL Nail Lacquers!

De tweede helft van de lakjes uit de NEONaturals collectie heeft Catrice de volgende naampjes gegeven: C01 Be Naturally Crazy, C02 Natural Is Calling, C03 Makes Me Smile, C04 Enjoy Me, C05 Have A Good Day en C06 Be Natural.

Dit soort héle lichtje, bijna witte lakjes als C01 Be Naturally Crazy (drie laagjes) zijn nooit echt mijn favoriet, maar eenmaal op de nagels is dit toch wel een beauty hoor! Je moet een beetje houden van het parelmoer glansje dat erover ligt, maar in combinatie met de sprookjesachtige witzilveren glittertjes vind ik het geheel toch wel heel geslaagd!

C02 Natural Is Calling (twee laagjes) is een heel simpel en clean, maar tegelijkertijd ook prachtig lakje. Bij mij komen nude nagellak periodes altijd een beetje in fases, maar van mooie basic tintjes als deze heb ik er altijd graag een paar in mijn stash liggen. Op het flesje staat aangegeven dat dit lakje voor een goede dekking minimaal 2 laagjes nodig heeft en dat bleek ook precies voldoende te zijn.

Wow, dit is ineens wel even een soort van shock binnen zo’n NATURAL collectie! C03 Makes Me Smile (twee laagjes) is overigens wel een héél toepasselijke naam, want dit koperkleurige glitterlakje weet zeker a big smile op mijn gezicht te toveren!

Het zou me niets verbazen als er van dit soort creamy taupe/bruine lakjes als C04 Enjoy Me (twee laagjes) al een stuk of 10 in mijn stash liggen, maar of je er ooit genoeg van hebt? Wat mij betreft niet!

De C05 Have A Good Day vind ik toch heel wat verrassender uitpakken dan het in eerste instantie vanuit het flesje oogt. Het lijkt namelijk een vrij saai grijs muisje lakje, maar met twee laagjes op je nagels blijkt het naast de hele lichte metallic finish ook nog eens een heel subtiel glittertje te hebben. Nice!

De laatste in de natural rij is C06 Be Natural (twee laagjes) dat ik nou typisch zo’n lakje vind waarvan je de kleur niet echt met één woord kunt omschrijven. De ene keer lijkt het grijs, de andere keer lichtpaars en de volgende keer denk ik: nee, hij is toch bruin. Hoe dan ook, het is een mooi kleurtje!

De Catrice ‘NEONaturals’ Ultimate NATURAL Nail Lacquers zijn nog tot en met half januari voor € 2,69 per stuk verkrijgbaar bij Kruitvat.

Q: Welke lakjes vind je nu uiteindelijk leuker, de NEONS of toch deze NATURALS?

22 reacties op “Swatches Catrice ‘NEONaturals’ Ultimate NATURAL Nail Lacquers”

Enjoy Me vind ik het mooist, maar zo’n soort kleurtje heb ik inderdaad al wel, haha. Makes Me Smile is ook nog wel mooi, alleen niet echt naturel. De rest vind ik allemaal net een beetje een te grauwe ondertoon hebben, ik zie het liever wat warmer dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.