Categorieën
Beauty Make-up

Deze 2 prachtige Catrice lipsticks verdwijnen binnenkort – 090 Like My High Heels en 150 Berry Pink

Ahhh, waarom moeten er nu altijd zoveel mooie producten verdwijnen als make-up merken hun assortiment gaan opruimen! Zo ook bij Catrice dit voorjaar, al die mooie lakjes, oogschaduws, palettes en niet te vergeten lipsticks die weggaan….. Ik vind de Catrice Ultimate Colour & Shine lipsticks namelijk echt superfijn en heb er talloze mooie kleurtjes van in mijn stash liggen. Twee kleuren die ik echter nog niet had zijn de 090 Like My High Heels en de 150 Berry Pink, die per februari helaas niet meer verkrijgbaar zullen zijn….

090 Like My High Heels met de zwarte huls komt uit het Ultimate Colour assortiment en 150 Berry Pink met de zilver glimmende huls is uit de Ultimate Shine lijn. Andere lipsticks die gaan verdwijnen zijn 120 Call the ambulance en 170 After work wine (Ultimate Colour), 020 Metal dust, 040 Berry me, 070 It’s Robin Wood en 100 Fall-ing leaves (Ultimate Shine).

Behalve dat de Ultimate Colours en Ultimate Shines beiden prachtige, intense en goed dekkende kleuren geven vind ik deze lipsticks ook erg fijn in gebruik omdat ze heel romig, zacht en hydraterend zijn. Ze drogen je lippen dan ook alles behalve uit en geven ze een prachtige glans mee. Verder vind ik de spitse punt van de lipsticks superfijn werken, het is hiermee echt heel makkelijk om de kleur netjes en strak langs je liplijn en mondhoeken aan te brengen.

Ook de 090 Like My High Heels en 150 Berry Pink zijn geweldig gepigmenteerd, glanzend en superzacht. De Ultimate Shine is wel iets minder dekkend dan de Ultimate Colour, maar dat is dan ook meteen het verschil tussen deze twee. De Ultimate Colour zorgt  vooral voor booming color en de Ultimate Shine geeft je lippen medium dekking en net even wat meer verzorging.

090 Like My High Heels is een mooie, intens rode kleur die van je lippen knált! Het is er wel één waarvoor je voor het aanbrengen even de tijd moet nemen, want je ziet echt ieder lijntje en vlekje.

De 150 Berry Pink is een stukje minder in your face en wat meer sheer qua kleur, maar nog wel redelijk opvallend. De kleur is lastig in één woord te omschrijven, het is een beetje een combinatie van donkerroze met een lichte rood/oranje ondertoon.

De afgelopen week heb ik door middel van de prachtige Lush Million Kisses Lip Tint de kleur rood op mijn lippen ontdekt en ik moet zeggen dat ik het eigenlijk best mooi vind staan, vooral omdat deze een vrij subtiel effect geeft. Ik denk alleen dat ik met de 090 Like My High Heels nog niet zo 1,2,3 de straat op zal gaan, al vind ik het echt wel een prachtige kleur hoor, wauw!

Mocht je zelf nog op zoek zijn naar de ultieme rode lipstick of een wat minder knallende roze/roze variant zou ik zeker nog snel even een kijkje in het Catrice lipstickschap gaan nemen en bijvoorbeeld deze 2 mooie kleurtjes voor de helft van de prijs meenemen!

De Catrice Ultimate Colour 090 Like My High Heels en de Ultimate Shine 150 Berry Pink lipsticks kosten normaal € 3,99, maar zijn nu met 50% korting voor 2,00 verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Durf jij met knallend rode lippen de straat op?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

19 reacties op “Deze 2 prachtige Catrice lipsticks verdwijnen binnenkort – 090 Like My High Heels en 150 Berry Pink”

Je staat zo prachtig met dat rood! Ik heb nog geen rode lippenstift omdat ik al redelijk volle lippen heb en het ziet er echt niet uit! Maar bij jou vind ik het echt prachtig staan!

Ik heb ook een knallende, rode lipstick alleen ik draag ‘m niet zo vaak. Ik ben nog op zoek naar een wat minder opvallende variant waarmee ik wel gewoon over straat kan. 🙂

Mooie kleuren!

x Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.