Categorieën
Beauty Make-up

Catrice Kajal Designer oogpotloden

Met de upgrade van het Catrice assortiment zijn er enkele Kajal Designers uit de collectie gehaald en in ruil daarvoor een paar nieuwe kleurtjes aan toegevoegd.

De Kajal Designers 30, 50, 90, 120 en 130 zijn onlangs uit het assortiment verdwenen en daarvoor zijn de nieuwe 140 Rock The Red Carpet, 150 Up&Brown&Up&Brown en de 160 Get Your Golden Eyes! in de plaats gekomen.
Degene die ik hier aan je laat zien zijn de nieuwe 140 Rock The Red Carpet en de 100 Tropical Green, die al een tijdje in de collectie zit en is gebleven.
De overige verkrijgbare kleurtjes zijn: 010 Diamond Black, 070 Cool Grey, 080 Midnight Blue en 110 Deep Forest Green.

De Kajal Designer is een oogpotlood met een zachte textuur waarmee je je ogen mooi kunt omlijnen en accentueren.
De punt van het groene potlood is lekker puntig en scherp, alleen heeft die van een rode een iets meer stompige vorm en lijkt een beetje beschadigd.

Het potlood is aan de achterkant voorzien van een smudgekwastje waarmee je het lijntje mooi kunt vervagen en op deze manier wat minder ‘hard’ maken. Heel geschikt om mooie smokey eyes mee te maken of om het oogpotlood over je gehele ooglid aan te brengen en helemaal uit te vagen. Dit staat wat minder heftig dan een oogschaduw en het geeft je een zwoele en zachte oogopslag. Handig dat er om het smudgekwastje een dopje zit, waarbij overigens opvalt dat deze bij de rode heel strak zit en bij de groene een stuk losser.
Qua uiterlijk vind ik deze potloden niet heel aantrekkelijk en vind ik het design ervan een tikkeltje ouderwets overkomen, maar dat komt misschien ook omdat deze groene en rode kleur mij niet direct aanspreken.

Bij het rode potlood zie je in de punt al wat glittertjes zitten en ook bij het swatchen komen deze duidelijk naar voren. Verder heeft deze een vrij matte finish. De groene is wat meer metallic, heeft een subtiel glansje en geen glitter.

Na het swatchen pak ik het smudgekwastje erbij en veeg ik de kleurtjes een beetje uit. De smudger voelt best hard aan, veert een klein beetje mee en voelt verder niet vervelend aan op je huid. Zoals je op onderstaande foto kunt zien worden de kleurtjes mooi vervaagd en zijn ze een stuk minder opvallend, zonder de kleur helemaal te doen verdwijnen en ook de glitters in de rode blijven duidelijk zichtbaar.

Alles bij elkaar genomen is de Kajal Designer een prima product dat je voor een klein prijsje een vrij lang oogpotlood en een smudgekwastje geeft.

By Sjanty vindt dit product:

De Catrice Kajal Designers zijn voor € 2,49 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

4 reacties op “Catrice Kajal Designer oogpotloden”

Leuke kleurtjes, niet dat ik ze snel zou dragen…

Maar de potloodjes zien er idd nogal ouderwets uit!
Nogal jammer, maar als je standaard zwart hebt, zal het er denk ik mooier uitzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.