Categorieën
Beauty Make-up

Catrice Enter Wonderland metallic liquid eyeliners

Een onderdeel van de Enter Wonderland collectie die ik jullie nog niet heb laten zien zijn de metallic liquid liners. Je sprookjesachtige look is natuurlijk niet af zonder een mooie opvallende eyeliner!

De limited edition metallic liquid liners zijn glanzende metallic eyeliners die je een magische oogopslag zouden moeten geven. De eyeliner is er in twee kleuren: de donkerblauwe C01 Miracle Clouds en de zilveren C02 Miracle Heaven. Logischerwijs  zou je eigenlijk verwachten dat de blauwe eyeliner in plaats van Miracle Clouds Miracle Heaven zou heten omdat het blauwe oogschaduw duo én de nagellak uit de collectie ook de naam Miracle Heaven hebben, maar dat is slechts een detail.

De eyeliners zijn vrij klein van formaat en zijn natuurlijk voorzien met het inmiddels welbekende Enter Wonderland design. Ik vind de liners er eerlijk gezegd een beetje donker en ongezellig uitzien, vooral de donkerblauwe. Omdat de liner zelf al vrij donker is zijn de letters op het flesje nauwelijks meer leesbaar en tja, het had allemaal wel wat vrolijker gemogen.

Aangezien de eyeliners vrij klein zijn hoef je natuurlijk geen groot kwastje te verwachten en dat heeft het dan ook zeker niet, want het is echt een heel fijn en smal kwastje. Ik persoonlijk kan heel slecht overweg met dit soort kwastjes, het lukt mij hiermee nooit een mooi en strak lijntje te zetten en aangezien ik sowieso al weinig geduld heb begin ik er maar niet eens meer aan.

Mede door het smalle kwastje viel het swatchen niet helemaal mee, ik heb beide liners echt zo’n 10 keer aan moeten brengen om de kleur duidelijk te krijgen.
Gek genoeg was vooral de blauwe behoorlijk lastig, terwijl je bij een donkere kleur toch zou verwachten dat deze vrij snel zichtbaar zou zijn maar doordat hij vrij transparant en niet heel dekkend is valt dit een beetje tegen. Vanuit het flesje gezien lijken er nog wel wat shimmertjes in te zitten, maar zo op het eerste gezicht geeft hij een vrij matte finish met hier en daar een heel klein glittertje en hij is iets metallic, maar niet overduidelijk. De zilveren daarentegen is wat dikker van structuur, geeft direct meer kleur af en is ook meer echt metallic. Afhankelijk van de lichtinval lijkt hij de ene soms echt zilver maar neigt hij soms ook wat naar goud, het is een beetje een combinatie van beiden wat het best een apart kleurtje maakt.

Overall vind ik deze metallic liquid liners eerlijk gezegd niet heel erg bijzonder, zowel qua uiterlijk als qua inhoud. De zilveren Miracle Heaven heeft op zich nog wel een vrij bijzonder en mooi metallic glanzend kleurtje, maar de blauwe doet me persoonlijk niet zoveel. Ook vind ik het kwastje van deze liquid liners alles behalve prettig werken en dat maken ze alles bij elkaar helaas toch een twijfelgevalletje…

By Sjanty vindt dit product:

een twijfelgevalletje…

De Catrice Enter Wonderland metallic liquid liners zijn in mei en juni 2011 voor € 2,99 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

6 reacties op “Catrice Enter Wonderland metallic liquid eyeliners”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.